Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
50 Милиони не се малце ќе можам да се засилам на секое поле, + ги имам Прает од андерлехт го зедов за 2 милиони и Вивиани го вратив од позајмица. Но! Флоренци ми е убедливо најдобар играч без грешка изигра цела сезона постигна доста голови и доста асистенции имаше. Најмногу бодови изгубив минатата сезона поради многубројните повреди и картони на одбраната која сега ја засилив со Белуши од Катанија и Марио од Виљареал, и не ефикасниот напад, т.е. не играм со напаѓачи Пјанич ми е SS а кога е тој повреден или изморен го имам Жервињо кој буквално сите ги наттрчува и на крајот промашува празен гол (како и во реалноста :D ). Сега го зедов Заза 50% и го имам дестро исто така кој е солиден на таа позиција па најверојатно ке го продадам Жервињо. Средниов ред ми е најсилен и затоа не сакам да го продадам Флоренци. Стандардно Флоренци, Стротман, и Хонда а позади нив Де Роси. На клупа ги имам Бредли, Лјајич, Вивиани и Прает што мислам дека е доста за Серија А, ЛШ и Куп. Сега земам уште еден реген во одбрана, Перин за голман како поткрепа на Сомер, а го имам и Рајкович од Звезда доста солиден е изгледа 17 год има. Ми требаат уште се на се 8-10 мил за да го завршам трансфер периодов а тие пари можам да ги извдам со продажба на Скорупски, Де Санктис, Торосидис, Бориело и Жервињо. Така да најверојатно Ќе го оставам Флоренци :)

Катастрофа сум :pos::pos:

Клубовиве ги мењам како чорапи, трета сезона трет клуб :icon_lol:
Ми понудија Атлетико Мадрид и веднаш прифатив кој ги ебе Арсенал, прифатив пред се зошто на 11-ката чуда правев со нив 37 натпревари без пораз...ќе видиме сега дали може да се повтори усепхот.
Трансфери стандарт, Метс Дели си го влечам уште од Евертон, каде јас таму и он. Во Евертон го земав за 4 м, Арсенал 10 м и сега во Атлетико 20 м :icon_mrgr:

Добро тимче имаат иако има многу измени ми се допаѓа ростерот, може само уште некој дефанзивец да земам и тоа е тоа.

Како Мурињо сум, ќе направам одлични резултати за тие клубови што сум ги водел и оп напуштам и калакурница е позади мене :ROFLMAO: Ама сеуште немам освоено некој треофеј :/

Нешто чудно има??
Има за 10-15 сезони да освојам ЛШ:D
сега симнав Македонска Лига ... да поминам уше неколку години со Валенсија, моментално уше 3 години ми останаа и ќе праам јубилеј 10 години ... па ќе прекинам со стариот профил ... ќе почнам со Вардар :D

Се надевам дека ќе станам легенда на Валенсија и новиот стадион шо треба да се гради , да го носи моето име ::ROFLMAO:

сега симнав Македонска Лига ... да поминам уше неколку години со Валенсија, моментално уше 3 години ми останаа и ќе праам јубилеј 10 години ... па ќе прекинам со стариот профил ... ќе почнам со Вардар :D
:
Почни со тим као аеродром,со вардар не е интересно,колку-толку добар тим и буџет има Вардар:D

Почни со тим као аеродром,со вардар не е интересно,колку-толку добар тим и буџет има Вардар:D
Бро сакам да почнам со некои барем услови ... Вардар + Арена Филип се совршена комбинација .... имаш чуство како да си во центар на случувања ,во денешница,реалност ...

Бро сакам да почнам со некои барем услови ... Вардар + Арена Филип се совршена комбинација .... имаш чуство како да си во центар на случувања ,во денешница,реалност ...

Како сакаш ти,ја со Вардар освоив ЛШ веќе:D

Како сакаш ти,ја со Вардар освоив ЛШ веќе:D
Педер :cautious: а ме тера со Село Аеродром да играм ... :LOL:
--- надополнето: 15 февруари 2014 во 16:04 ---
фм 2015 со вардар ќе се игра.
Може и официјално македонска лига да има во следната ФМ , но мора само да се потрудиме да излобираме :love:

Последно уредено од модератор:
Педер :cautious: а ме тера со Село Аеродром да играм ... :LOL:

Алоооооо Република Аеродром:)
И ја не те терам со никој да играш,само ти давав предлог:)
--- надополнето: 15 февруари 2014 во 16:07 ---
А у која лига го има Аеродром?

Ја си го направив као тим у втора лига,преку едитор,али го направив да биде најутепан:)

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom