Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки имам проблем со играва ... Вчера ја играв и ја снимав на 26 септември , па ја пуштив да ја играм и само си вртеше на 27 можда пола саат го оставив да врти само на него стоеше , денес пробав да одам на одмор тој ден така да пробам и пак така си стои
Со кој апдејт играш, 14.2.2 ? Мислам не би требало да имаш со овој проблеми, мене да чукнам у дрво не ми прави проблеми никакви еве втора сезона сум. Иначе преда го вметнам апдејтот ми заглавуваше во септември исто само не ми текнува која дата.

Ако има некој добра тактика со двајца напаѓачи која функционира на со последниот апдејт нека пушти линк.

Еве постигнав гол директно од корна...
SgBhJMI.jpg

Уште ова немав видено.

Завршив сезонава со Арсенал на трето место, можам да кажам дека е над очеквањата. Во зимскиот преоден рок го донесов Пандев за ситна пара, партали прави :нинџ:

Ај кажете некои добри играчи за ситна пара да ги земам зошто не верувам да ми дадат поголем буџет од 20-30 милиона.

Гибс, Росицки, Саного и Диаби сигурно си одат. Крило, средина и посебно напад ми треба Жиру е дрво невидено исто и Бендтнер.

Завршив сезонава со Арсенал на трето место, можам да кажам дека е над очеквањата. Во зимскиот преоден рок го донесов Пандев за ситна пара, партали прави :нинџ:

Ај кажете некои добри играчи за ситна пара да ги земам зошто не верувам да ми дадат поголем буџет од 20-30 милиона.

Гибс, Росицки, Саного и Диаби сигурно си одат. Крило, средина и посебно напад ми треба Жиру е дрво невидено исто и Бендтнер.

Што позиција го играш Пандев ?

Што позиција го играш Пандев ?
Лево крило иако на ST и AMC е најдобар. Морав лево бидејќи Подолски ми беше повреден на 4 месеци. Кога го играв во напад редовно си даваше голчиња за разлика од Жиру кој на еднаш на 5 утакмици ќе даде два гола и после го нема. Плус доста асистенции направи. За играч од негов калибар кој дојде на полусезона мислам дека одлично изигра, 7 гола и 7 асистенции мислам дека имаше во 14/15 утакмици.

Лево крило иако на ST и AMC е најдобар. Морав лево бидејќи Подолски ми беше повреден на 4 месеци. Кога го играв во напад редовно си даваше голчиња за разлика од Жиру кој на еднаш на 5 утакмици ќе даде два гола и после го нема. Плус доста асистенции направи. За играч од негов калибар кој дојде на полусезона мислам дека одлично изигра, 7 гола и 7 асистенции мислам дека имаше во 14/15 утакмици.

Hiroshi Kyotake moze i levo krilo da igra i AMC moze da tera sosema solidno.
Vidi niz mladinskite pogoni niz Brazil soberi nekoj regen,ke postavam jas sliki pokasno od regeni koi vo idnina ke bidat wow :D

Флоренци мината сезона ми беше најдобар играч и сега на светското се покажа солидно, ПСЖ ми нуди 50 мил :eek:. Досега одбив една понуда д 38 мил+Рабиот. Да прифатам или не прашање е сега :)

Флоренци мината сезона ми беше најдобар играч и сега на светското се покажа солидно, ПСЖ ми нуди 50 мил :eek:. Досега одбив една понуда д 38 мил+Рабиот. Да прифатам или не прашање е сега :)
Прифатиииииии ..... се што ти нудат од 50 милиони граница,нагоре прифати одма ... супер цена е ... можеш да земеш некој супер талент покасно како замена,развиеш и шитнес .... Јас моментално имам 3 фудбалера така земено за ефтина цена најниска од 3 милиони до 15 за едниот најскапо дадов .... сега вредност едниот централен има 41 милион евра централен бек,другиот напаѓач 33 милиона евра ... Јуве ми нудат по 40 милиона за бекот,јас нееееее, не може .... 50 милиона и точка ... Гледам Монако ми гризе, уше неколку дена и трансфер рок :D

Ако финансиите ти се добри, ако имаш добри резултати и играчот ти е корисен не гледам причина зошто да го продадеш освен ако сакаш да смениш нешто пошто ти станало досадно :D

ne be,ne prifakaj posebno ako igracot e milenik na publikata i navivacite.Ako go prodades ke ja raznisas doverbata kaj pretsedatelot i kaj publikata,pa i vo soblekuvalna nema da bide isto,ke bide smeneta atmosferata.
Drzi go uste nekoja sezona,Florenzi se razviva mnogu dobro vo idnina ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom