Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
9.
Гансо го купив, ама ќе треба уште да купувам Сантон е пред трансфер во Дортмунд/Тотенхем/Арсенал за 10 мил. Ќе треба лев бек да барам.

Види Кореа дали е земен од Сан Лоренцо.Ако не е,собирај го.Има во Хановер едно јапонче,партали атрибути има,во иднина може да биде и појак од Кагава.

Лев бек,Муру од Каљари,Џонатан Силва од Естудијантес

Види Кореа дали е земен од Сан Лоренцо.Ако не е,собирај го.Има во Хановер едно јапонче,партали атрибути има,во иднина може да биде и појак од Кагава.

Лев бек,Муру од Каљари,Џонатан Силва од Естудијантес
Џони ваш од Интер океј е? гледам на трансфер листа е ставен :)

Џони ваш од Интер океј е? гледам на трансфер листа е ставен :)

Зависи со кој играш,тој ти е поише за тимови ко Парма,Болоња.Не сака притисок врз него,ако има и најмал притисок одма паѓа у морал,ко тинејџер :D

Eеее ова со бразилциве колку ме нервира, за 3.5 го договарам Гансо и се појавува некој човеќ што поседува 75% од неговиот договор, и сеа неам пари да го исплатам.. :facepalm:

Eеее ова со бразилциве колку ме нервира, за 3.5 го договарам Гансо и се појавува некој човеќ што поседува 75% од неговиот договор, и сеа неам пари да го исплатам.. :facepalm:
еее, нема поцигански тимови за преговарање од нив и во игра и IRL. Дај веќе нека порасне економски Бразил да имаат поголем буџет за плати да нема вакви мафијашки глупости.

еее, нема поцигански тимови за преговарање од нив и во игра и IRL. Дај веќе нека порасне економски Бразил да имаат поголем буџет за плати да нема вакви мафијашки глупости.

Сепак на крај успеав за 7.5 да го купам.

Ако ви треба лев бек Antic Nikola од Rad се развива во одличен бек, Murru Nicola и Silva Jonathan :) тие се зверој леви бекови

Дечки го форматирав пцто сега повторно ја инсталирам Fm но при стартување ми ја дава оваа грешка што може да е играм без стеам зш пред да направам формат исто бес стеам ја игравПрегледај го приврзокот 77655

Пак го преинсталирав пцто сега не ја дава грешката али не ја ни отвара играта што е работа има ли некој поима да не до кракот нешто у пм на претходниот windows со тие фајлови трипати ја инсталирав ја бришев сеа на овој не ска а спуштени се од земунда исто као претходните дајте помош некоја )

Пак го преинсталирав пцто сега не ја дава грешката али не ја ни отвара играта што е работа има ли некој поима да не до кракот нешто у пм на претходниот windows со тие фајлови трипати ја инсталирав ја бришев сеа на овој не ска а спуштени се од земунда исто као претходните дајте помош некоја )

проба со десен клик и run as administrator ?

да не сака 7 windows e што е раб поима немам

poteg sto mi se dopaga e sto ima testimonial games, sea gleam cashley cole se povlekue, igraat arsenal i chelsea haha

inace osvoiv sve sto moze da se osvoi so monako pa po penzija na wenger mi ponudija rabota, i ova mi se dopaga sto prvo odis na intervju kade sto odgovaras na niza prasanja, kako planiras da se razviva klubot, koi ti se celi, koi uslovi sakas da gi imas dur rabotis tamu, sto bi napravil ako te odberat tebe ko naslednik na Wenger i slicno ...

i toa e za pozdravuvanje isto.

Дај те решение за мојот проблем аллооо :)
--- надополнето: Nov 25, 2013 12:36 AM ---
Дечки проблемот е до кракот од земунда ке сака ли некој да ми го прати кракот преку скајп :)
--- надополнето: Nov 25, 2013 2:17 AM ---
Најдов еден крак ај сеа некој нека види на главното мени значи штом ке влезеш во самта игра кај што е даодбереш дали нов кариера дали лоад,доле десно дали пишува BETA зш со овој крак пишува или па дај некој што го има нека ми го прати по скајп да не се мучам од замунда тој веке не го бива
--- надополнето: Nov 25, 2013 3:31 AM ---
Дај те решение за мојот проблем аллооо :)
--- надополнето: Nov 25, 2013 12:36 AM ---
Дечки проблемот е до кракот од земунда ке сака ли некој да ми го прати кракот преку скајп :)
--- надополнето: Nov 25, 2013 2:17 AM ---
Најдов еден крак ај сеа некој нека види на главното мени значи штом ке влезеш во самта игра кај што е даодбереш дали нов кариера дали лоад,доле десно дали пишува BETA зш со овој крак пишува или па дај некој што го има нека ми го прати по скајп да не се мучам од замунда тој веке не го бива

Aбе од мука ке се научиш сам конечно средив за секој што има проблем со кракот еве решение ке го симнете овој фајл што е подоле ке го ставите во фолдерот кај FM и таму ке го инсталирате ако некој неможе да се снајде нека ме побара :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: инаку првиот што го најдов е beta не го бива па лутав по сајтови и го најдов овој вистинскиот:icon_lol::icon_lol::icon_lol: а инаку тој од замунда не го бива нешто.

http://dfiles.eu/files/gc7pmf4b3/FM14_patch_14.1.3-FIX_nosTEAM.exe

Има ли некое решение за давање и примање голови од корнери? секоја утакмица едно исто, играм со Манчестер Јунајтед Рио Фердинанд ми е најдобар стрелец на полусезона? чаре некое???не го бива вака, не е интересно..

Има ли некое решение за давање и примање голови од корнери? секоја утакмица едно исто, играм со Манчестер Јунајтед Рио Фердинанд ми е најдобар стрелец на полусезона? чаре некое???не го бива вака, не е интересно..

Ја мислам дека се е до тактиката формацијата а и општо инструкциите на поставеноста на играчите при изведувње на коренер на противникот има една финта :) 70 посто се шансите да даеш гол од корна и тоа не со глава со нога :) на краток пас
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 14:38 ---
Еве една добра тактитак што според мене е најефикасна можеда ја спуштите од тука пробајте ја пред почеток на сезона нормално нели треба некоја утакмица за да се уиграат играчите али кај мене ова се поакжа најдобра http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-14-tactics/143309-different-451-tactic-success.html
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 14:44 ---
Ја мислам дека се е до тактиката формацијата а и општо инструкциите на поставеноста на играчите при изведувње на коренер на противникот има една финта :) 70 посто се шансите да даеш гол од корна и тоа не со глава со нога :) на краток пас
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 14:38 ---
Еве една добра тактитак што според мене е најефикасна можеда ја спуштите од тука пробајте ја пред почеток на сезона нормално нели треба некоја утакмица за да се уиграат играчите али кај мене ова се поакжа најдобра http://www.fm-base.co.uk/forum/share-download-fm-14-tactics/143309-different-451-tactic-success.html

А еве поднесување за корнери значи ставете само краток пас и напагачот да има опција offer short opion при изведување на корнер тој што изведува му подава на напагчот по што одма е до него и овој фура накај гол 70 посто пага гол ова сами треба да го поднесете нее автоматски анместено во такитиката како и инстукциата look for overlapS.S. Lazio_ Tactics Set Pieces.png
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 14:51 ---
Дечи ај едно прашање колку лиги имате активирано и дали ви кочи пцто или па ви успорува играта кај мене е само италјанска па се мислам да кативирам уште 4-5 лиги али не знам дали ке се успори играта ај некој што има искуство нека каже побрзо зш ја завршив сезоната па сеа да аднам уште лиги ако не зш вака осовив и лиг на шампиони и се сакам да биде поинтересно малце :)

Дечи ај едно прашање колку лиги имате активирано и дали ви кочи пцто или па ви успорува играта кај мене е само италјанска па се мислам да кативирам уште 4-5 лиги али не знам дали ке се успори играта ај некој што има искуство нека каже побрзо зш ја завршив сезоната па сеа да аднам уште лиги ако не зш вака осовив и лиг на шампиони и се сакам да биде поинтересно малце :)

Па она последното што е естимат гејм спид нешто беше колку ѕвезди ти е. Кога одиш да бираш лиги и почнуваш нов сејф доле десно имаш тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom