Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
мислам дека нема врска тоа ексе и кај мене е така, ја немаш штиклирано опцијата за да прикаже екстензии може.

Kara na 12 i 13 bese injury prone,pazete se.Sea ne znam na posledniov kakov e,ama spored atributite e zver igrac,moze da igra na tri pozicii

знам ама за моја среќа поќе не е да него почудам пупу цела сезона повреда нема играчиште. шубо се легнати со овај двајцата шо го имам малиот италијанецот и го договорив Eder Alvarez Balanta .

По препорака од тука и ќе сменам на 3ца назад можеби наредната сезона кога ке влезам прва лига ама 4-4-2 досега ми функционира беспрекорно

ццццццццццц да ти ебам и управа и играчи и све у пичку матер..

3 порази по ред, отказ. :facepalm: Се мачев со формата иако во ЛШ групата ја поминав од шала без ниеден пораз во група со Арсенал и Марсеј.. Во лигата променливо 7 место.
До декември успеав да издржам на кормилото на Леверкузен.. јебига.

Сеа барам нов предизвик во нова лига. :tapp:

ццццццццццц да ти ебам и управа и играчи и све у пичку матер..

3 порази по ред, отказ. :facepalm: Се мачев со формата иако во ЛШ групата ја поминав од шала без ниеден пораз во група со Арсенал и Марсеј.. Во лигата променливо 7 место.
До декември успеав да издржам на кормилото на Леверкузен.. јебига.

Сеа барам нов предизвик во нова лига. :tapp:

Кардиф земај го или Палермо во Серија б.

Премиер лига не ми се игра некако, а Палермо ми е ризик да соработувам со менталниот Зампарини..

Мец од Франција ти се вистински предизвик, играј со нив.

Мец од Франција ти се вистински предизвик, играј со нив.

Не заебавај, рано ми е за такви мртви тимови.. Ја со појаки тимови неможам уште да ја најдам правата тактика.. Има време за таквите, а коа ќе дојде ред Алеманија Ахен ми се прв избор. :D
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 17:43 ---
Сега се мислам дали Билбао, Севиља, Шалке, Наполи, Валенсија..
Или некои од англичаниве јебига, Вест Хем, Евертон, Свонси, Сандерленд..

Не заебавај, рано ми е за такви мртви тимови.. Ја со појаки тимови неможам уште да ја најдам правата тактика.. Има време за таквите, а коа ќе дојде ред Алеманија Ахен ми се прв избор. :D

ај пак да ти предложам нешто. Атлетико Мадрид, Ливерпул, Шалке

--- надополнето: 24 ноември 2013 во 17:43 ---
Сега се мислам дали Билбао, Севиља, Шалке, Наполи, Валенсија..
Или некои од англичаниве јебига, Вест Хем, Евертон, Свонси, Сандерленд..
Ја играм со нив.. Многу е тешко на почеток.. Ич не ти даваат скоро за трасфери па капак на све и мал буџет за плати! Ама сеа си газам :D

Втора сезона со Звезда се квалификував во Лига на Шампиони и одма тешка група :DПрегледај го приврзокот 77580
Прва утакмица во ЛШ прва победа 3-1 над Тотенхем . Подобри беа Тотенхем али Адан е одличен голман во играва посебно за во вакви мид-лоу тимови , моите ги искористија шансите и 3 бода од старт е одлично :)
Red Star v Tottenham_ Overview Overview.png

Дај кажете некој полушпиц-плејмејкер, нешто од типот на Ериксен, Сигурдсон.

Дај кажете некој полушпиц-плејмејкер, нешто од типот на Ериксен, Сигурдсон.

Па Ериксен,Сигурдсон...Самир Фазли :icon_lol:

колку ти е трансфер буџетот со тие умрените Њукасл ?

Па Ериксен,Сигурдсон...Самир Фазли :icon_lol:

колку ти е трансфер буџетот со тие умрените Њукасл ?

9.
Гансо го купив, ама ќе треба уште да купувам Сантон е пред трансфер во Дортмунд/Тотенхем/Арсенал за 10 мил. Ќе треба лев бек да барам.

Многу малце бе 10 за Сантон. Види Алекс Сандро дали ќе сака да дојде кај тебе (од Порто). Мислам дека за 12м може да се земе. А нешто поевтина верзија ти е Бертранд, 4 милиони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom