Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kara na 12 i 13 bese injury prone,pazete se.Sea ne znam na posledniov kakov e,ama spored atributite e zver igrac,moze da igra na tri pozicii
Се мачев со формата иако во ЛШ групата ја поминав од шала без ниеден пораз во група со Арсенал и Марсеј.. Во лигата променливо 7 место.
ццццццццццц да ти ебам и управа и играчи и све у пичку матер..
3 порази по ред, отказ.Се мачев со формата иако во ЛШ групата ја поминав од шала без ниеден пораз во група со Арсенал и Марсеј.. Во лигата променливо 7 место.
До декември успеав да издржам на кормилото на Леверкузен.. јебига.
Сеа барам нов предизвик во нова лига.![]()
Кардиф земај го или Палермо во Серија б.
Премиер лига не ми се игра некако, а Палермо ми е ризик да соработувам со менталниот Зампарини..
Мец од Франција ти се вистински предизвик, играј со нив.

Не заебавај, рано ми е за такви мртви тимови.. Ја со појаки тимови неможам уште да ја најдам правата тактика.. Има време за таквите, а коа ќе дојде ред Алеманија Ахен ми се прв избор.![]()
Ја играм со нив.. Многу е тешко на почеток.. Ич не ти даваат скоро за трасфери па капак на све и мал буџет за плати! Ама сеа си газамНе заебавај, рано ми е за такви мртви тимови.. Ја со појаки тимови неможам уште да ја најдам правата тактика.. Има време за таквите, а коа ќе дојде ред Алеманија Ахен ми се прв избор.
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 17:43 ---
Сега се мислам дали Билбао, Севиља, Шалке, Наполи, Валенсија..
Или некои од англичаниве јебига, Вест Хем, Евертон, Свонси, Сандерленд..

Прва утакмица во ЛШ прва победа 3-1 над Тотенхем . Подобри беа Тотенхем али Адан е одличен голман во играва посебно за во вакви мид-лоу тимови , моите ги искористија шансите и 3 бода од старт е одличноВтора сезона со Звезда се квалификував во Лига на Шампиони и одма тешка групаПрегледај го приврзокот 77580

Дај кажете некој полушпиц-плејмејкер, нешто од типот на Ериксен, Сигурдсон.
Па Ериксен,Сигурдсон...Самир Фазли
колку ти е трансфер буџетот со тие умрените Њукасл ?