Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Ja уште си терам без ни еден апдеј сега за сега така е најдобро додека не искочи некој финален наместо секој апдејт да е подобар они го прават живци да си кинеш бар според коментариве гледам не сум пробал

Koлку треба да биде избагосана играва за Хавиер Занети во 35 минута да добие директен црвен картон за крвнички фаул на средина на терен. :facepalm:

И сега приметив во Рома на Тоти му дале број 19, а 10ката ја носи Черчи. :tapp: :tapp: :tapp:

Почнувам сезона со одредена екипа , се најавувам со мое име, играчите ми ги дава со некои чудни имиња, а исто го менува и моето име.
Чаре?
Arsenal_ Squad Players.png

Почнувам сезона со одредена екипа , се најавувам со мое име, играчите ми ги дава со некои чудни имиња, а исто го менува и моето име.
Чаре?
Прегледај го приврзокот 80192
презимево :pos: сињор Батиста, одинсталирај ја оваа релоадед и пушти ја од замунда таа кракед мултиплеер што пишува.

momci, fros, daj probajte da testirate formacii bez napagac, yup, bez napagac, ja igram 4123, onaa poznatana od porano, do 12kata, so toa sto namesto tri napagaci, stavam 3 amc, SS, i wooaahh, eureka, a kako sto primetiv, i na fm-base takvi formacii pocnuvaat da se trend.
Kako i da e, uste sum u nekoja test faza, moze ke pastiram formacija ako e Onaa, pravata, sto go probiva skapanovo AI, ali na dobar pat sum.

momci, fros, daj probajte da testirate formacii bez napagac, yup, bez napagac, ja igram 4123, onaa poznatana od porano, do 12kata, so toa sto namesto tri napagaci, stavam 3 amc, SS, i wooaahh, eureka, a kako sto primetiv, i na fm-base takvi formacii pocnuvaat da se trend.
Kako i da e, uste sum u nekoja test faza, moze ke pastiram formacija ako e Onaa, pravata, sto go probiva skapanovo AI, ali na dobar pat sum.

Абе какви зборови имаш за новиот апдејт?

Абе какви зборови имаш за новиот апдејт?
хмм, првичниот впечаток ми е дека има напредок, али стандард ко и до сега, најигрива ќе е после последниот апдејт, проблем кој редовно ги прати али се трпи, било и бетер, ко на 9ката кога имаше огромна фрекфенција на повреди, е тоа не се играше.

хмм, првичниот впечаток ми е дека има напредок, али стандард ко и до сега, најигрива ќе е после последниот апдејт, проблем кој редовно ги прати али се трпи, било и бетер, ко на 9ката кога имаше огромна фрекфенција на повреди, е тоа не се играше.

А противниците шутираат ли повеќе кон твојот гол, ти колку шута имаш во однос на претходно? Дали АИ-то е посилно ?

Кога играм со послаби противници правам понекогаш и по 50 шутеви, иначе немам ниту еден апдејт.

А противниците шутираат ли повеќе кон твојот гол, ти колку шута имаш во однос на претходно? Дали АИ-то е посилно ?

Кога играм со послаби противници правам понекогаш и по 50 шутеви, иначе немам ниту еден апдејт.
ако ја имаш првичната верзија, има гаден баг со корнерот и ко со чит да играш, ќе наместиш играч до тој што изведува корна и ќе си имаш зицер на секој корнер, играчите не слушаат и шутираат од далеку од неизгледни ситуации од кои нема теорија гол да дадат, све тоа е средено до сега, односот на удари е до некаде и реален, значи не се коси со реалноста што е плус, тоа го средија со непотребните удари од далеку иако е наместено играчите да не шутираат.
Багот со бековите е исто среден така да апдејтувај, не знам што чекаш, и ти и остали. :)

намалени се шутовите во текот на утакмицата нема повеќе по 40 удари кон гол а 2 гола ќе влезат , бековите се средени играат и дефанзивно.Среден е и багот со голманот кога ќе фати топка со раце во 16-ник и ќе излезе со се топката надвор од него, нема на секоја утакмица црвени картони за фаул кој не е ни за жолт картон на средина од терен.

Е , сега имам проблем што премногу често ми се повредуваат играчите , се случува да ми повредат 2-3 играчи на утакмица. Незнам дали ова се случува и кај останатите што го играаат новиот упдејт.
Инаку во глобала сум задоволен од упдејтот , подобрена е каде каде играта.

Ако сакате ќе ви ја пратам мојата тактика ... добра е ... ја исполирав од претходно шо беше со мали замени ....

и јас најдов па еден друг баг. Навика ми е пивски куп утакмиците да ги оставам на менаџерот како и пријателските, не ми се губи време на тоа.

По најновиов апдејт, како една утакмица не победи асистентот, господ знае. Го полнат до горе, како да заборавил да менаџира. Си викам ај до него е, дека сум и со Белгија, идат две пријателски, против Кипар и Азербејџан, значи Белгија, по 3 гола давам како ништо, изиграл 0-0 со Кипар а со џанците 1-1 :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom