Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
презимевоПочнувам сезона со одредена екипа , се најавувам со мое име, играчите ми ги дава со некои чудни имиња, а исто го менува и моето име.
Чаре?
Прегледај го приврзокот 80192
momci, fros, daj probajte da testirate formacii bez napagac, yup, bez napagac, ja igram 4123, onaa poznatana od porano, do 12kata, so toa sto namesto tri napagaci, stavam 3 amc, SS, i wooaahh, eureka, a kako sto primetiv, i na fm-base takvi formacii pocnuvaat da se trend.
Kako i da e, uste sum u nekoja test faza, moze ke pastiram formacija ako e Onaa, pravata, sto go probiva skapanovo AI, ali na dobar pat sum.
хмм, првичниот впечаток ми е дека има напредок, али стандард ко и до сега, најигрива ќе е после последниот апдејт, проблем кој редовно ги прати али се трпи, било и бетер, ко на 9ката кога имаше огромна фрекфенција на повреди, е тоа не се играше.Абе какви зборови имаш за новиот апдејт?
хмм, првичниот впечаток ми е дека има напредок, али стандард ко и до сега, најигрива ќе е после последниот апдејт, проблем кој редовно ги прати али се трпи, било и бетер, ко на 9ката кога имаше огромна фрекфенција на повреди, е тоа не се играше.
ако ја имаш првичната верзија, има гаден баг со корнерот и ко со чит да играш, ќе наместиш играч до тој што изведува корна и ќе си имаш зицер на секој корнер, играчите не слушаат и шутираат од далеку од неизгледни ситуации од кои нема теорија гол да дадат, све тоа е средено до сега, односот на удари е до некаде и реален, значи не се коси со реалноста што е плус, тоа го средија со непотребните удари од далеку иако е наместено играчите да не шутираат.А противниците шутираат ли повеќе кон твојот гол, ти колку шута имаш во однос на претходно? Дали АИ-то е посилно ?
Кога играм со послаби противници правам понекогаш и по 50 шутеви, иначе немам ниту еден апдејт.
Ако сакате ќе ви ја пратам мојата тактика ... добра е ... ја исполирав од претходно шо беше со мали замени ....