Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Какви само играчишта најдов на моменталниот и единствен сејв,а имаат од 19-19 години,Сити и ПСЖ од старт заинтересирани за нив секако :pos:

На небитните утакмици ги играм да стекнуваат искуство и одлично се покажуваат,скоро секој има од натпревар оценка повисока од 7.
Да додадам и дека многу добро се развиваат од месец во месец,никој нема паднато во форма.

Скриншотови сакате ? :)

Какви само играчишта најдов на моменталниот и единствен сејв,а имаат од 19-19 години,Сити и ПСЖ од старт заинтересирани за нив секако :pos:

На небитните утакмици ги играм да стекнуваат искуство и одлично се покажуваат,скоро секој има од натпревар оценка повисока од 7.
Да додадам и дека многу добро се развиваат од месец во месец,никој нема паднато во форма.

Скриншотови сакате ? :)
Ако се регени ставај, ако не кажи ги имињата само, гарант знаеме некои од нив :)

Во последно време ми зачести овај краш, како да го спречам, некој да не знае?
82446075.jpg

Korcia ne mi go davaat be,mamata nivna,a skautite mi go kazuvaat kako key player for the team -.-

Gi zemav Jose Angel i Azplisceta,a kako hot prospecti Henrique Miranda i Romario,pa valjda ke se pokazat,fala vi :)

Дај бе нека ми помогне некој веќе 2 недели неможам да га играм играваа :mad: Се инсталирав и уште ми остана кракот да го копирам а каде да го најдам тој глупав крак и каде да го копирам??? :mad::mad::mad:

За лев бек - Benoit Tremoulinas. Не е толку многу офанзивен како дефанзивен, не асистира ко повеќето напаѓачки бекови али ништо нема да го помине.

И да, четврт по ред сејв каде ми се појавува crash dump error. У .!. и ФМ и све.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom