Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=8314.0 - ако смета линкот до форумот нека го делитне модераторот го ставам за да не се мачат членовите ;)
фала за помошта . го најдов и симнав сеа уште ако може да ми кажеш каде да го ставам фајлот што го симнав зошто сум тотална незналица за вакви работи :(

Послем Вардар бил слаб :D

Attachments

• UEFA Champions League (Overview_ Stages)-2.png
    UEFA Champions League (Overview_ Stages)-2.png
    175,8 KB · Прегледи: 61
Дај кажете тренинзи,некои финти,како да ги играм играчиве и слично.Зошто две години немам играно,и гледам дека има бајго нови опции и малку ми е чудно и не сум баш добар.

Моментално играм со Свонси,направив солидна екипа за многу малку пари.

waawaa.png
Возможно ли е ова?За 5 Евро Купови Македонија се кандидира....?

Возможно ли е ова?За 5 Евро Купови Македонија се кандидира....?

Хах гледам постираш многу вакви.Па и кај мене е исто,нека не те чуди ваљда го направиле така пошто стадионот е нов.

Хах гледам постираш многу вакви.Па и кај мене е исто,нека не те чуди ваљда го направиле така пошто стадионот е нов.
Добро е штом не е само кај мене.
Ама малце е нереално по мојава логика.

Добро е штом не е само кај мене.
Ама малце е нереално по мојава логика.
Зашто бе нереално,не играат сениори,до 16 години е и кај мене често пати Македонија се кандидира да биде домакин...Исто така(зборам за риал лајф) се одржа европско првенство за жени кај нас до 21 или 19 год пред 1 година...

Чича има се,на играва е тип топ играч како шлаг на тортата :DАма кога нема да постигне гол на 1-2 натпревари формата му пага максимално(n)

Не ја свакам играва,после пораз на пип ток кога ке ги отерам у пм прифакаат критика и се запалени,а потоа на посебен чат кога ги критикувам се љутат и не прифакаат критики :tapp:

фала за помошта . го најдов и симнав сеа уште ако може да ми кажеш каде да го ставам фајлот што го симнав зошто сум тотална незналица за вакви работи :(

Ако си го симнал од fm-balkan, тогаш таму ти пишува се за тоа каде да го ставиш...

Trening raspakirati u
C:\Documents and Settings\(Vaše ime)\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\schedules

Sljedeći korak je ući u FM,ići u izborniku za momčad na treninge,zatim shedules i na kraju Manager shedules->Import

ако немаш фолдер schedules, тогаш сам креирај си...

Францускиве регени се врв. Ѕверотини! Ќе постирам слики у друга прилика.

Конечно со Наполи ја достигнав целта, да освојам ЛШ. 3 години по ред ја освојувам лигата и купот. Си зацртав да освојам ЛШ и си идам, али сеа некако не ми се иде :D Дури у третата сезона освоив, против Барса 2-0 ги тепав. Се испотепаа големиве тимови по мене, сите ме бараат :cool: али или у Валенсија ке идам или не си идам од Наполи :)

Трансфери прва сезона:

wlit.jpg

втора сезона:

ZpzAn.jpg

трета сезона:

SALMJ.jpg

За Даглас Коста фрлив 42 мил. али се заинатив да го купам и крај :D

Моменталниот состав и формација:

7nKPV.jpg

Гледам си го позајмил Zakaria Labayad од ПСВ. Добар е ?

Со тешки маки ја инсталирав ФМ 2012, јбг не сум инсталирал игри којзнае од кога.
Сега симнав и пач ама некако нема како да го инсталирам. некој да ми даде набрзинкаупатство, пошо ако пак утнам инсталација не ни ја инсталирам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom