Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toni кога ќе е послободен да стави скриншот од репрезентацијата, да видам со кои 23ца игра![]()
Логоа
Фејспак
Дресови
Правилни имиња
Нека ги стави некој од модераторите во првиот пост, да не прашува секој втор.
Направив се како што треба, по упатството ставив се, и пак исто е, ги нема амблемите во премиер лигата и играчите, што е проблемот? -.-Нее, ова е фудбал менаџер, не геодезија менаџерСе секираш само за тимот и донекаде за финансиите. Пиши на замунда Sortitoutsi и ќе ти даде линк еден и спушти, се имаш во него. Имаш во торентот упатство како да ги ставиш во играта.
Зошто не можам да го повикам Енди Керол во репрезентација? Скриншотот на Тони ме потсети. Немам кај него опција call up to squad, имам само remove from national pool. А во инфото никаде не му пишува дека се повлекол![]()
само 1 и 2 лига се? почнав вчера нова со македонскава лига не ми се остава ако нема 3 лига
читај над тебе -.-mak liga da ne ima izlezeno nekoj pac ili seuste e rano
невнимание а мозе да ми казете као да го инсталирам пачот во играта (Ччитај над тебе -.-
нема трета. само прва и втора се.само 1 и 2 лига се? почнав вчера нова со македонскава лига не ми се остава ако нема 3 лигаиначе ако ви треба некој advanced forward земајте го кадлек,а за голман ви го препорачувам максим ковал (звер е во 2 сезона)
некој да ми препорача како да го играм саного?