Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Абе само кај мене иде волку споро ( 150кбпс) од замунда торентот?

the application failed to initialize properly oxcoooo005 click on OK to terminate the aplication .
Ова кога ја пуштам играта ми го пишува,дечки знаете што може да е проблемот?

Луѓе доброволци за да се направи Македонска лига има некој ????

the application failed to initialize properly oxcoooo005 click on OK to terminate the aplication .
Ова кога ја пуштам играта ми го пишува,дечки знаете што може да е проблемот?

Имаш закачено некој вирус, црв... Скенирај со Малвербајтс антималвер, рестартирај па пробај пак. Ако не, види тука малку подолу има неколку решенија, пробај

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080804135412AAnxgL7

За корисниците на Виста:
1. Uninstall на стимот
2. реинстал ФМ
3. Копирајте/пастирајте го САМО ехе фајлот и играјте

Почнав со PSG, и ме интересира дали знае некој како кога ќе кликнам на некој играч директно да ме даде на attributes прозорот(каде што воглавно на цел екран се прикажани неговите оценки и шестоаголник од лева страна) а не на профилот?

Доколку и некој друг му смета ова, еве го решението

JHpkK.png

previewmkd.png

prewievzal.png

Сега само треба уште лигата да се направи ако има доброволци нека пишат ;)

Пандев во дрес на Интер :/

пишав јас уште одамна :) само мислам некој да отвори нова тема за да може подобро да се организираме.

Некој да не има пач за аблемите, дресовите, лицата на фудбалерите и сл?! :)

Ја ставив играта On Holiday преку ноќ за да видам како се справуваат тимовите после неколку години, да видам како купуваат играчи и градат тим и да ги видам генерираните играчи. (оти ветија во 12-ката многу пореално ќе се генерираат играчите)
Симулирав до 2015-та и што да видам. Македонија го има новиот Габриел Батистута. (ќе речев Роналдо ама дриблингот му е срање)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom