фаќа фаќа,ја така напраив.само немој ко мене само ркакот копи да напраиш,туку сите фајлови копи па пејст у играта.Ја имам спуштено претходно играта
--- надополнето: Nov 1, 2011 1:41 AM ---
белким ќе фати краков ако не е цела игра од skidrow
хахахаха па да бе нормално, неискусен си ти изгледа зато само .exe-то си го копирал , битно работија средив,зиам непалтен одмор од работа 3 месеца сеа
--- надополнето: Nov 1, 2011 1:43 AM ---
фаќа фаќа,ја така напраив.само немој ко мене само ркакот копи да напраиш,туку сите фајлови копи па пејст у играта.
АУ ВИРУСИИИИИ БРАААТод ко ја сниав играва ми се смена поинтерот на маусов не можам да го вратам на старо хахаха
Стави во windows mode.е сеа некој да каже додека играм на пример сакам нешо на нет да видам,се стопира играта коа ќе искочам на десктоп па коа ќе влезам па у игра си продужуе.во минатите менаџери не беше така.има тоа да се подеси негде или јок бурда?????
компјутеров позаштитен ми е и од тој на бил гејтс сепак средив за 2 мин... се мислам дали да го послушам игорчете или да земам друг тимАУ ВИРУСИИИИИ БРАААТ
Nottingham Forrest!!!компјутеров позаштитен ми е и од тој на бил гејтс сепак средив за 2 мин... се мислам дали да го послушам игорчете или да земам друг тим