Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
некој имаше пишано за цска москава,сеа ќе почнам руска лига па ќе видам дали ќе ги симнам од тронот.

Ја пишав. Прва сезона ЦСКА неможе да се помине. Барем јас добив таков впечаток.
Инаку за три сезони во Анжи зедов три домашни првенства, една ЛШ, еден УЕФА куп и 4 купа на Русија. Сега потпишав за Манчестер Сити да ги вратам на врвот (завршија 7-ми оваа сезона)
Упс, за малку ќе заборавев - со Белгија освоив Европско првенство :). Монструозна екипа!

5Cr3L.jpg

И после лесна била играта....

Ја пишав. Прва сезона ЦСКА неможе да се помине. Барем јас добив таков впечаток.
Инаку за три сезони во Анжи зедов три домашни првенства, една ЛШ, еден УЕФА куп и 4 купа на Русија. Сега потпишав за Манчестер Сити да ги вратам на врвот (завршија 7-ми оваа сезона)
Упс, за малку ќе заборавев - со Белгија освоив Европско првенство :). Монструозна екипа!

Кога биле Сити на врвот па да ги враќаш :D

Инаку браво браво се што е можно си освоил со релативно просечна екипа и репрезентација.

Кога биле Сити на врвот па да ги враќаш :D

Инаку браво браво се што е можно си освоил со релативно просечна екипа и репрезентација.

У играва де, не у реалност :)

Фала, задоволен сум од претстојот у Анжи, Можев малку подобро во ЛШ, али и една титула е фантастична, посебно што секоја година ми паѓаа или Барса или Реал кои редовно те смачкуваат. Почна да ми здосадува од мечеви со Волга, Ростов или Камаз :) now i needed bigger challenge :)
Нормално ми беше малку жал што се разделувам од некои играчи, кои да не бев јас никогаш немаше да видат бело видело :)

Леле рускава лига е глупа максимално.мора увек да имаш 3 руси во игра,ебате правилата руски на Путин и Медведев:D

Ела играј Србска лига свака сезона све помалу странци смееш да имаш прва 4 втора 3 трета 2 тогаш што ќе праеш :D

Секоја сезона во англија ми е неизвесна .тамам коа ќе иам шанса да се одлепам ме дупи некој со по 3-4 гола :/

Секоја сезона во англија ми е неизвесна .тамам коа ќе иам шанса да се одлепам ме дупи некој со по 3-4 гола :/

Исто и на мене ми беше вака, колку живци скинав, дури 5 сезона освоив се што може да се освои...

Само што го завршив финалето:

lJL3t.png

Редно беше маме му...

Огромна благодарност до Барса што им го купи Агуеро на Шити, ги разниша и сеа од 5 место не мрдаат две сезони по ред :icon_mrgr:

Руни и Агуеро секоја сезона по 50 гола.
Манчестер ми одби 150М€ за Руни...

hmMpG.jpg

Lol...јес да има 35 години, ама сеуште е бог и батина :D
Плус го скаутира Меси и овој вика дека можам да го земам за 12М€:eek:

Едит: ми прифатија 15 за Меси и 12 за Касиљас :pos:
Тежок баг изгледа....али who cares, има матер да им ебам на сите сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom