Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
пријателе јас не спијам од менаџеров :/5 саат ме фати на менаџеров , неможеш ПС да изгасиш у пм да иде![]()
Покрај Анжи, ја зедов репрезентацијата на Белгија.
Сите играчи, освен тројца ми се на најниско ниво на морал. WTF!? Баг ли е што ли е?
Anybody else?
Вака беа и Хрвативе коа ги зедов, затоа што имаа низа лоши резултати и беа исфрустрирани ваљда од тоа но со победа - две и ги вратив назад.
Него да не знаете комплетен логопак + фејспак за 12кава? Ко што имаше за 11ката, од sortitoutsi.
Добро е, реков да не е некој мега-баг!
П.С. Ако го имаш мегапакот од 11-ката што ќе ти се за 12-ка?
Еј, менаџери, колку ви била највисоката плата што сте ја добивале во играва?
Сте успеале да пробиете 100 илјади фунти/неделно?
провери пп ти пратив и логоа и фејспакВака беа и Хрвативе коа ги зедов, затоа што имаа низа лоши резултати и беа исфрустрирани ваљда од тоа но со победа - две и ги вратив назад.
Него да не знаете комплетен логопак + фејспак за 12кава? Ко што имаше за 11ката, од sortitoutsi.
еве баг.у 74 треба да се прекине утакмицата после 3 црвен,наредниот е прекин на меч.Ова уште ми се нема случено, а играм менаџер некој 10-тина години...
Прегледај го приврзокот 36198
провери пп ти пратив и логоа и фејспак
--- надополнето: Nov 20, 2011 9:24 AM ---
Ај ако сакаш и мене прати ми по пп![]()
fm.exe-Application Error
The application failed to initialize properly(0xc00000005).Click on OK to terminate the application.
И пак ова маме му јебем.РЕШЕНИЕ??