Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
5 саат ме фати на менаџеров , неможеш ПС да изгасиш у пм да иде :):)

Малку за мојата кариера на 2012.

Играм со Депортиво.

Прва сезона. Успеав без ниту еден пораз и само 4 нерешени да го вратам Депор во првата лига притоа освојувајќи го и шпанскиот куп(имав среќа пошто ги избегнав Реал и Барса а и беа елиминирани така да во финалето имав полесен противник).

Втора сезона. Завршив 3 место зад Реал и Барса. Играв полуфинале Лига Европа. Го освоив шпанскиот супер куп против Барселона.

Третава сум втор зад Реал. 2 во група Лш зад ПСЖ.

Моментално работам на финансиската ситуација на клубот. Потпишувам млади играчи како слободни трансфери/агенти. Засега успеав да ги доведам следниве.

Kagawa, Miguel Medina, Kakuta, J.dos Santos, Vladimir Weiss, Martin Montoya, и мн други кои ги земав гага.

VvVLy.jpg

Карлинг куп :icon_lol:

Покрај Анжи, ја зедов репрезентацијата на Белгија.
Сите играчи, освен тројца ми се на најниско ниво на морал. WTF!? Баг ли е што ли е?
Anybody else?

Покрај Анжи, ја зедов репрезентацијата на Белгија.
Сите играчи, освен тројца ми се на најниско ниво на морал. WTF!? Баг ли е што ли е?
Anybody else?

Вака беа и Хрвативе коа ги зедов, затоа што имаа низа лоши резултати и беа исфрустрирани ваљда од тоа но со победа - две и ги вратив назад.

Него да не знаете комплетен логопак + фејспак за 12кава? Ко што имаше за 11ката, од sortitoutsi.

Вака беа и Хрвативе коа ги зедов, затоа што имаа низа лоши резултати и беа исфрустрирани ваљда од тоа но со победа - две и ги вратив назад.

Него да не знаете комплетен логопак + фејспак за 12кава? Ко што имаше за 11ката, од sortitoutsi.

Добро е, реков да не е некој мега-баг!
П.С. Ако го имаш мегапакот од 11-ката што ќе ти се за 12-ка?

Добро е, реков да не е некој мега-баг!
П.С. Ако го имаш мегапакот од 11-ката што ќе ти се за 12-ка?

Мислев да не излегол некој нов ама ќе си го ставам тој од 11ката, и тоа што викаш :))))))

Играм со Јунајтед, прва сезона ми е по 14 кола имам скор 9-5-0 а во ЛШ поминав групата со само еден пораз. Ме пофалија од весници дека сум бил разноврсен тактичар и тимот бил милина да се гледа :)

Еј, менаџери, колку ви била највисоката плата што сте ја добивале во играва?
Сте успеале да пробиете 100 илјади фунти/неделно?

Еј, менаџери, колку ви била највисоката плата што сте ја добивале во играва?
Сте успеале да пробиете 100 илјади фунти/неделно?

Моментално сум на 105,000 со Јунајтед, ако сакаш ќе ти покажам принтскрин :) Бдв, ми се здосади сејвов више, ќе почнам нов со Стоук :)

провери пп ти пратив и логоа и фејспак;)
--- надополнето: Nov 20, 2011 9:24 AM ---
Ова уште ми се нема случено, а играм менаџер некој 10-тина години...
Прегледај го приврзокот 36198
еве баг.у 74 треба да се прекине утакмицата после 3 црвен,наредниот е прекин на меч.
--- надополнето: Nov 20, 2011 9:30 AM ---
некој имаше пишано за цска москава,сеа ќе почнам руска лига па ќе видам дали ќе ги симнам од тронот.

fm.exe-Application Error
The application failed to initialize properly(0xc00000005).Click on OK to terminate the application.
И пак ова маме му јебем.РЕШЕНИЕ??

fm.exe-Application Error
The application failed to initialize properly(0xc00000005).Click on OK to terminate the application.
И пак ова маме му јебем.РЕШЕНИЕ??

исто е и кај мене одамна ми е вака,му направив формат на пц-то џабе пак исто..ако има некој да помогне на нас двајца сирачиња да се порадуваме и ние хахаха !!:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom