Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
5 саат ме фати на менаџеров , неможеш ПС да изгасиш у пм да иде :):)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Малку за мојата кариера на 2012.

Играм со Депортиво.

Прва сезона. Успеав без ниту еден пораз и само 4 нерешени да го вратам Депор во првата лига притоа освојувајќи го и шпанскиот куп(имав среќа пошто ги избегнав Реал и Барса а и беа елиминирани така да во финалето имав полесен противник).

Втора сезона. Завршив 3 место зад Реал и Барса. Играв полуфинале Лига Европа. Го освоив шпанскиот супер куп против Барселона.

Третава сум втор зад Реал. 2 во група Лш зад ПСЖ.

Моментално работам на финансиската ситуација на клубот. Потпишувам млади играчи како слободни трансфери/агенти. Засега успеав да ги доведам следниве.

Kagawa, Miguel Medina, Kakuta, J.dos Santos, Vladimir Weiss, Martin Montoya, и мн други кои ги земав гага.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Карлинг куп :icon_lol:

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Покрај Анжи, ја зедов репрезентацијата на Белгија.
Сите играчи, освен тројца ми се на најниско ниво на морал. WTF!? Баг ли е што ли е?
Anybody else?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Покрај Анжи, ја зедов репрезентацијата на Белгија.
Сите играчи, освен тројца ми се на најниско ниво на морал. WTF!? Баг ли е што ли е?
Anybody else?
Вака беа и Хрвативе коа ги зедов, затоа што имаа низа лоши резултати и беа исфрустрирани ваљда од тоа но со победа - две и ги вратив назад.

Него да не знаете комплетен логопак + фејспак за 12кава? Ко што имаше за 11ката, од sortitoutsi.

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Вака беа и Хрвативе коа ги зедов, затоа што имаа низа лоши резултати и беа исфрустрирани ваљда од тоа но со победа - две и ги вратив назад.

Него да не знаете комплетен логопак + фејспак за 12кава? Ко што имаше за 11ката, од sortitoutsi.
Добро е, реков да не е некој мега-баг!
П.С. Ако го имаш мегапакот од 11-ката што ќе ти се за 12-ка?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро е, реков да не е некој мега-баг!
П.С. Ако го имаш мегапакот од 11-ката што ќе ти се за 12-ка?
Мислев да не излегол некој нов ама ќе си го ставам тој од 11ката, и тоа што викаш :))))))

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.047
Поени од реакции
7.218
Играм со Јунајтед, прва сезона ми е по 14 кола имам скор 9-5-0 а во ЛШ поминав групата со само еден пораз. Ме пофалија од весници дека сум бил разноврсен тактичар и тимот бил милина да се гледа :)

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.132
Поени од реакции
801
Еј, менаџери, колку ви била највисоката плата што сте ја добивале во играва?
Сте успеале да пробиете 100 илјади фунти/неделно?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еј, менаџери, колку ви била највисоката плата што сте ја добивале во играва?
Сте успеале да пробиете 100 илјади фунти/неделно?
Моментално сум на 105,000 со Јунајтед, ако сакаш ќе ти покажам принтскрин :) Бдв, ми се здосади сејвов више, ќе почнам нов со Стоук :)

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270

провери пп ти пратив и логоа и фејспак;)
--- надополнето: Nov 20, 2011 9:24 AM ---
Ова уште ми се нема случено, а играм менаџер некој 10-тина години...
Прегледај го приврзокот 36198
еве баг.у 74 треба да се прекине утакмицата после 3 црвен,наредниот е прекин на меч.
--- надополнето: Nov 20, 2011 9:30 AM ---
некој имаше пишано за цска москава,сеа ќе почнам руска лига па ќе видам дали ќе ги симнам од тронот.

B

BooBojan

Гостин
fm.exe-Application Error
The application failed to initialize properly(0xc00000005).Click on OK to terminate the application.
И пак ова маме му јебем.РЕШЕНИЕ??

Ace-Nerazzuri

Професионалец
Член од
13 ноември 2009
Мислења
248
Поени од реакции
50
fm.exe-Application Error
The application failed to initialize properly(0xc00000005).Click on OK to terminate the application.
И пак ова маме му јебем.РЕШЕНИЕ??

исто е и кај мене одамна ми е вака,му направив формат на пц-то џабе пак исто..ако има некој да помогне на нас двајца сирачиња да се порадуваме и ние хахаха !!:rolleyes:

Kajgana Shop

На врв Bottom