пријателе јас не спијам од менаџеров :/5 саат ме фати на менаџеров , неможеш ПС да изгасиш у пм да иде![]()
Вака беа и Хрвативе коа ги зедов, затоа што имаа низа лоши резултати и беа исфрустрирани ваљда од тоа но со победа - две и ги вратив назад.Покрај Анжи, ја зедов репрезентацијата на Белгија.
Сите играчи, освен тројца ми се на најниско ниво на морал. WTF!? Баг ли е што ли е?
Anybody else?
Добро е, реков да не е некој мега-баг!Вака беа и Хрвативе коа ги зедов, затоа што имаа низа лоши резултати и беа исфрустрирани ваљда од тоа но со победа - две и ги вратив назад.
Него да не знаете комплетен логопак + фејспак за 12кава? Ко што имаше за 11ката, од sortitoutsi.
Мислев да не излегол некој нов ама ќе си го ставам тој од 11ката, и тоа што викашДобро е, реков да не е некој мега-баг!
П.С. Ако го имаш мегапакот од 11-ката што ќе ти се за 12-ка?
Моментално сум на 105,000 со Јунајтед, ако сакаш ќе ти покажам принтскринЕј, менаџери, колку ви била највисоката плата што сте ја добивале во играва?
Сте успеале да пробиете 100 илјади фунти/неделно?
провери пп ти пратив и логоа и фејспакВака беа и Хрвативе коа ги зедов, затоа што имаа низа лоши резултати и беа исфрустрирани ваљда од тоа но со победа - две и ги вратив назад.
Него да не знаете комплетен логопак + фејспак за 12кава? Ко што имаше за 11ката, од sortitoutsi.
еве баг.у 74 треба да се прекине утакмицата после 3 црвен,наредниот е прекин на меч.Ова уште ми се нема случено, а играм менаџер некој 10-тина години...
Прегледај го приврзокот 36198
провери пп ти пратив и логоа и фејспак
--- надополнето: Nov 20, 2011 9:24 AM ---
Ај ако сакаш и мене прати ми по пп![]()
fm.exe-Application Error
The application failed to initialize properly(0xc00000005).Click on OK to terminate the application.
И пак ова маме му јебем.РЕШЕНИЕ??