Васил МКД
Jesus
- Член од
- 20 ноември 2009
- Мислења
- 8.150
- Поени од реакции
- 8.891
Пријател прати ми и мене.провери пп ти пратив и логоа и фејспак![]()
Пријател прати ми и мене.провери пп ти пратив и логоа и фејспак![]()
Ај и мене прати мипровери пп ти пратив и логоа и фејспак![]()
ако помогне нешто советот подолеисто е и кај мене одамна ми е вака,му направив формат на пц-то џабе пак исто..ако има некој да помогне на нас двајца сирачиња да се порадуваме и ние хахаха !!![]()
Ја пишав. Прва сезона ЦСКА неможе да се помине. Барем јас добив таков впечаток.некој имаше пишано за цска москава,сеа ќе почнам руска лига па ќе видам дали ќе ги симнам од тронот.
Кога биле Сити на врвот па да ги враќашЈа пишав. Прва сезона ЦСКА неможе да се помине. Барем јас добив таков впечаток.
Инаку за три сезони во Анжи зедов три домашни првенства, една ЛШ, еден УЕФА куп и 4 купа на Русија. Сега потпишав за Манчестер Сити да ги вратам на врвот (завршија 7-ми оваа сезона)
Упс, за малку ќе заборавев - со Белгија освоив Европско првенство. Монструозна екипа!
У играва де, не у реалностКога биле Сити на врвот па да ги враќаш
Инаку браво браво се што е можно си освоил со релативно просечна екипа и репрезентација.
Исто и на мене ми беше вака, колку живци скинав, дури 5 сезона освоив се што може да се освои...Секоја сезона во англија ми е неизвесна .тамам коа ќе иам шанса да се одлепам ме дупи некој со по 3-4 гола :/