Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Leverkusen v Gladbach_ Overview Overview.png
Тевез x2 за бод кој ми донесе титула после поразот на Баерн 1-0 кај Шалке на гости Game_ _ace__ Hall of Fame Continent.png , влегов во hall of fame на 17 место сум засега таму би требало да го освојам купов во германија играм против Менхенгладбах , а во ЛШ против Челзи финале .
И купот го освоив лесно против Менхенгладбах 2-0 , и поставив рекорд во најмногу постигнати гола во куп натпреварите вкупно 19 , претходниот беше на Баерн 18 гола.Leverkusen v Gladbach_ Overview Overview-2.png

Untitled.png

Турнејата со Наполи низ Македонија, Со Миравци не глејте резултат водев 6-1 во 80та и сменив формација, голман ставив Кавани .

Vicenza v Empoli (Information_ Overview).png

Која утакмица човече. Губам 2:0 на полувреме па израмнувам до 75 минута, послем Корали погодува статива и му поништуваат гол за во 91 Тонучи да им донесе победа на Виченца. Коа немам среќа, стварно немам.

Конечно и јас ја почнав играва, засега ми е шпанско село, превише ми е комплицирано, ама ќе се снајдам со тек на време.

Конечно и јас ја почнав играва, засега ми е шпанско село, превише ми е комплицирано, ама ќе се снајдам со тек на време.
со Челзи ли?

Да намерно земав затоа што имам поголемо познавање околу клубот за полесно да се снајдам.
супер, имаш и буџет голем и слобода за платите. Сега за сега, ко за почеток, слушај ги советите на асистентот, ќе ти дава секои две недели рапорт од тренерите. Со тек на време ќе научиш што совети да слушаш, што да одбиваш.

супер, имаш и буџет голем и слобода за платите. Сега за сега, ко за почеток, слушај ги советите на асистентот, ќе ти дава секои две недели рапорт од тренерите. Со тек на време ќе научиш што совети да слушаш, што да одбиваш.

Дада укапирав од оние хинтови што ги дава самата игра, засега ќе зимам совети од Зенден.:D
Интересно ми е колку е детална играва, има се буквално.

По втор пат прашувам, како се правеше скриншот и кај да ги најдам сликите потоа и да ги прикачам овде.Па за 1-2 дена да доиграм сезона ќе ставам слики

По втор пат прашувам, како се правеше скриншот и кај да ги најдам сликите потоа и да ги прикачам овде.Па за 1-2 дена да доиграм сезона ќе ставам слики
имаш вин 7?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom