Да пошто само она знае нели -.-
Бан беНеа ја означив, оти прва ми текна дека може да знае, ако праи проблем да ја бришам?
со Челзи ли?Конечно и јас ја почнав играва, засега ми е шпанско село, превише ми е комплицирано, ама ќе се снајдам со тек на време.
Да намерно земав затоа што имам поголемо познавање околу клубот за полесно да се снајдам.со Челзи ли?
супер, имаш и буџет голем и слобода за платите. Сега за сега, ко за почеток, слушај ги советите на асистентот, ќе ти дава секои две недели рапорт од тренерите. Со тек на време ќе научиш што совети да слушаш, што да одбиваш.Да намерно земав затоа што имам поголемо познавање околу клубот за полесно да се снајдам.
Дада укапирав од оние хинтови што ги дава самата игра, засега ќе зимам совети од Зенден.супер, имаш и буџет голем и слобода за платите. Сега за сега, ко за почеток, слушај ги советите на асистентот, ќе ти дава секои две недели рапорт од тренерите. Со тек на време ќе научиш што совети да слушаш, што да одбиваш.
имаш вин 7?По втор пат прашувам, како се правеше скриншот и кај да ги најдам сликите потоа и да ги прикачам овде.Па за 1-2 дена да доиграм сезона ќе ставам слики
Абе а зашто ја играш фм12, а не фм13???Конечно и јас ја почнав играва, засега ми е шпанско село, превише ми е комплицирано, ама ќе се снајдам со тек на време.