Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Како си задоволен од Гаитан?

Презадоволен. Последната сезона даде над 20 гола во сите конкуренции и имаше над 15 асистенции! Во ЛШ ми беше најдобар стрелец со 7 гола! Му се гледа и по рејтингот 7.47.. Сеа пробувам да го земам во Манчестер ама не ми го даваат! Така да земав друг место него Гастон Рамирез ќе видиме како ќе се покаже.. добри оценки има.
c3zig.jpg

Иначе и друго ново ставан и селектор на Англија :D

И Ај ако сакаш да ми пратиш по ПП ако користиш некој скин ми здосади овој!

IcoNic не користам јас скинови, овој дефалтниот, црниот го користам, арен ми е :) Друштвово нека ти прати некој :)

П.С.
Capture.PNG

Unbeliiiiiieveable :D

Еве слики да не викате по мене сум барал помош а слики немало еве играм со Работнички,прва сезона
P.S Ме чуди зошто последните натпревари ги губам..иако на почетокот имав победи од по 5-0 :)

Attachments

• FK Rabotnički Skopje (Matches_ Matches).png
    FK Rabotnički Skopje (Matches_ Matches).png
    291,6 KB · Прегледи: 26
  • FK Rabotnički Skopje (Tactics_ Overview).png
    FK Rabotnički Skopje (Tactics_ Overview).png
    790,2 KB · Прегледи: 27
  • FK Rabotnički Skopje (Team_ Players).png
    FK Rabotnički Skopje (Team_ Players).png
    233,2 KB · Прегледи: 26
  • FK Rabotnički Skopje (Team_ Training).png
    FK Rabotnički Skopje (Team_ Training).png
    145,3 KB · Прегледи: 25
Ај и јас да почнам да пишувам за мојов менаџер.Како и секогаш го одбрав Челзи (навивачки :) ). Сега почнав 3та сезона.
Не ми текнува што направив првата мислам ништо не освоив :(. Во втората ЕПЛ и Карлинг.
Се изнакупив ептен играчи а старциве уште се во клубот. Не ми се даваат за џабе а башка и имаат некаква улога.
Сега завршија Ква. за ЕП. Белгија во група со нас завршија претпоследни а Мак. беше пред нив :pos:.
Го отпуштија тренерот и јас аплицирав. Беа почестени од апликацијата и одма ме примија.
Уште немам ни еден меч со нив одиграно ама предизвик ми се.
Лукаку,Верминатор,Хазард...интересно ќе биде :D

Ај и јас да почнам да пишувам за мојов менаџер.Како и секогаш го одбрав Челзи (навивачки :) ). Сега почнав 3та сезона.
Не ми текнува што направив првата мислам ништо не освоив :(. Во втората ЕПЛ и Карлинг.
Се изнакупив ептен играчи а старциве уште се во клубот. Не ми се даваат за џабе а башка и имаат некаква улога.
Сега завршија Ква. за ЕП. Белгија во група со нас завршија претпоследни а Мак. беше пред нив :pos:.
Го отпуштија тренерот и јас аплицирав. Беа почестени од апликацијата и одма ме примија.
Уште немам ни еден меч со нив одиграно ама предизвик ми се.
Лукаку,Верминатор,Хазард...интересно ќе биде :D

Белгија има најсилна репрезентација на играва, увек се у некои полуфиналиња, финалиња на ЕП/СП :)

Белгија има најсилна репрезентација на играва, увек се у некои полуфиналиња, финалиња на ЕП/СП :)
Е па изгледа мене ме чекале да стигнат до некое првенство :D

Да не знај некој оти ко ќе прицнам continue или start game ми се гасни играта ? :place:

Да не знај некој оти ко ќе прицнам continue или start game ми се гасни играта ? :place:

Кажи нешто повеќе, каков Виндоус имаш, што порака ти дава кога ќе се угаси, од каде ја симна играта, кој пач.. Откај да знаеме вака

Торес и Стариџ ми се опасен тандем.
Торес просек гол на натпревар. Преку 4 хет-трика има дадено а само што почнав Декември. 12 гола во прв дел на ЛШ.
Стариџ асистира како луд. Го играм најдесно во нападот што дури и не му е природна позиција а Торес го играм во комбинација со друг напаѓач сами најнапред.И сите се концентрираат на двајцава кога оп Стариџ сам :D

Ни да кажеш со кој тим играш, ни да покажеш тактика, не знам како сакаш некој да ти помогне.
Eве слики иако имаше и погоре пишано и ставено слики не ми одговори никој...ајде кажи каде грешам и некои препораки давај

Attachments

• FK Rabotnički Skopje (Matches_ Matches).png
    FK Rabotnički Skopje (Matches_ Matches).png
    291,6 KB · Прегледи: 17
  • FK Rabotnički Skopje (Tactics_ Overview).png
    FK Rabotnički Skopje (Tactics_ Overview).png
    790,2 KB · Прегледи: 18
  • FK Rabotnički Skopje (Team_ Players).png
    FK Rabotnički Skopje (Team_ Players).png
    233,2 KB · Прегледи: 17
  • FK Rabotnički Skopje (Team_ Training).png
    FK Rabotnički Skopje (Team_ Training).png
    145,3 KB · Прегледи: 17
Eве слики иако имаше и погоре пишано и ставено слики не ми одговори никој...ајде кажи каде грешам и некои препораки давај

Играш многу офанзивно.
Смени од attacking во standard и промени ја оваа формација во 4-4-2 или 4-5-1

stefcho Дај да видам Team Instructions.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom