Сега за сега е супер како што ми изгледа одам во последната фаза од квалификации за евро куп(евро-лига). Во второ коло на квалификации дома загубив од еден фински тим 1-2 па морав жива глава да вадам на гости со резултат од 2-3(4-4 вкупен) и тие 3 гола во гости ми го извадија г*от, во третово коло играм со едни холанѓани АДО... натаму не ги помнам како им беше името победив 1-0 на домашен терен ке видиме во гости како ке бидне.
Купив 3-4 нови играчи среден напаѓач(лев и десен- замени за муарем муарем и зе карлос) и лев и десен бек во одбрана да има кој да ги задржува крилата,клубот го купи еден Кинески тајкун кој вети 53М долари за трансфери

сега правам мала пауза од некои 15тина минути и одам на лигашка утакмица против металург прво коло па на гости кај холанѓаните одам

сега за сега се е супер.
П.С во прво коло на евро купов победив 8-1 вкупен резлутат

П.П.С Финансиски сум добар,играчите расположени нека се смести убаво тајкунов па ке му ја извадам маста со финансии ке го терам да ми надогради услови за тренинг да имам и за младиве да имам добри услови и теренот да го подобри зашто почнува да бива тиња..и плус трансфери а како што им ја добро воспоставив тактикава ке му се исплати изгледа па дупло може да добие