Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
acereal ма бековите ми се да прават пробиви и не стигаат често да се вратат доволно брзо
И кај мене левиот е таков да прави пробиви .. десните ми се повредија 2та бека и сега имам еден млад но многу добар мароканец... али ги играм FB скорс назад .. со 2ца во средина bwm и apm и 3 пред нив и само 1 шпиц како poacher напред.

Коа фативме фристајл, дали некој од вас си поставува свои правила?

Еве, јас на пример, си зададов за задача, по 3 години во Примера со Р. Овиедо, тимот да ми биде се-Шпански т.е. нели, само шпанци да имам во тимот. Зашто тоа го правам? Едноставно, да ми биде поинтересно, од кога веќе ги внесов од 3та во 1ва лига па и во ЛШ. Титулата е далеку покрај Реал и Барса па зашто тоа време да не го тепам со друг предизвик...

Коа фативме фристајл, дали некој од вас си поставува свои правила?

Еве, јас на пример, си зададов за задача, по 3 години во Примера со Р. Овиедо, тимот да ми биде се-Шпански т.е. нели, само шпанци да имам во тимот. Зашто тоа го правам? Едноставно, да ми биде поинтересно, од кога веќе ги внесов од 3та во 1ва лига па и во ЛШ. Титулата е далеку покрај Реал и Барса па зашто тоа време да не го тепам со друг предизвик...
Како да поставам правила со работнички кога сите во македонска лига се назедоја странци .. а и јас ги имам многу ..ако ги баталам ке испаднам од лигава ..

Како да поставам правила со работнички кога сите во македонска лига се назедоја странци .. а и јас ги имам многу ..ако ги баталам ке испаднам од лигава ..

Е добро де, зголеми границите малце. Земи си - само Балканци. А за тоа време, купувај ефтино - шиткај поскапо играчи од Бразил и тако даље. :D

мојата цел е да ги соберам најдобрите регени и да ги задржам тие што ќе се покажат. :) сакам после 5та сезона се да ми е испод 22 години :)

Е добро де, зголеми границите малце. Земи си - само Балканци. А за тоа време, купувај ефтино - шиткај поскапо играчи од Бразил и тако даље. :D
Хехехе тоа го правам ..бразилци португалци и све друго од јужна америка оди како алва ..една добра сезона и 1-2 нерешени утакмици во групна фаза од лига на шампиони со јаки тимови како Јуве, арсенал , севиља , рома , баерн .. и одма ги бараат .. бтв бабунски го зедов од барса во втората сезона го бараат сите али не го давам ..цар е на средината.

Mjbj7.jpg

Sheikh approves it.
Under-Sheikh-Mansour-Manc-006.jpg

Е така, Бери и Милнер си ги шутнал, good boy :D

Нема да ти е интересно вака .. ке им даваш на сите по 4-5 гола и никаков филинг нема играњето вака .. земи некоја слаба екипа тогаш е интересното:D

Наредната сезона ќе прави смена на генерации и ете му предизвик :pos:

Нема да ти е интересно вака .. ке им даваш на сите по 4-5 гола и никаков филинг нема играњето вака .. земи некоја слаба екипа тогаш е интересното:D

Затоа јас си ги земав Вест Хем и сеа живци кинам секое трето коло :D

Преценети Англиски играчи нема да има кај мене.
Има уште отпади: Харт, Ричардс, Kоло Туре, Лескот, Савиќ, Насри и тогаш ќе личи тимот на нешто :D

Tактика:
pjpCK.jpg

Kолку ќе го јадам од Јунајтед во Комјунити шилд.

ElNinho Не се заинтересирани дотичниве, ќе биде кога ќе освојам ЛШ.

Иначе цел:
Касиљас, Алвес, Тиаго Силва, Пике, Бејл, Маскерано, Меси, Геце, Роналдо, Агуеро, Пато:drk:

Затоа јас си ги земав Вест Хем и сеа живци кинам секое трето коло :D
Од почеток е така стално со помала екипа али со тек на време ке се стабилизира ..само квалитетни засилувања и без трошење пари од почеток ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom