Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Со пари.

Dark King
OueVE.jpg

Група со Реал, Милан и Партизан.

Иначе имам само еден проблем, ептен себични играчи имам насоберено. Доби топка некој од Тевез, Агуеро, Силва, Насри и толку, не дава на никој:facepalm:
Повреди ваљда не треба да ги спомнувам како проблем, затоа што тоа по default доаѓа. Моментално 4 повредени првотимци.
Те прашувам како ги договараш трансферите со шеикот, јас за кој играч и да го прашам ми вели дела е многу скап, а на почеток имам само 60м буџет за трансфер:confused:

Со пари.

Dark King
OueVE.jpg

Група со Реал, Милан и Партизан.

Иначе имам само еден проблем, ептен себични играчи имам насоберено. Доби топка некој од Тевез, Агуеро, Силва, Насри и толку, не дава на никој:facepalm:
Повреди ваљда не треба да ги спомнувам како проблем, затоа што тоа по default доаѓа. Моментално 4 повредени првотимци.

Ај фати уште и Р. Овиедо да ми ги тепаш и сите омилени тимови ќе ми ги победиш :(

Те прашувам како ги договараш трансферите со шеикот, јас за кој играч и да го прашам ми вели дела е многу скап, а на почеток имам само 60м буџет за трансфер:confused:
Купувај на рати.
Ај фати уште и Р. Овиедо да ми ги тепаш и сите омилени тимови ќе ми ги победиш :(

Ќе закажам пријателска. Има уште некој освен тие 3? :))

Купувај на рати.

Ќе закажам пријателска. Има уште некој освен тие 3? :))

Чек, сезонава да ги победам Барса и ќе ти пратам принт.

Каков напаѓач е Љоренте на играва? Вреди ли?

Вреди ако имаш пари.
Секоја топка е негова, практично не губи дуел :)
12 утакици 8 гола и 8 асистенции.

Македонска лига од каде да ја симнам пробав на FM-Balkan нема таму пишува data-base error или нешто така :cautious:

Дали ќе може некој да ми даде линк од каде може да ја слегнам (ако уште е можно де) љубезно ве молам :D

Пробал некој да игра Турска лига?
Искуство нешто да сподели?
После неколку месеци сакам да почнам да играм пак па некако ме влече Турска лига или пак да го земам ПСЖ :D

Пробал некој да игра Турска лига?
Искуство нешто да сподели?
После неколку месеци сакам да почнам да играм пак па некако ме влече Турска лига или пак да го земам ПСЖ :D

Не на 12-ката, но сум играл мислам на 2009-тата ама голем проблем е со странците, мислам повеќе од 4-5 неможеш да имаш во првиот состав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom