StarScr3am
Ѓавол
- Член од
- 22 септември 2009
- Мислења
- 798
- Поени од реакции
- 219
кој сака тренинзи нека отиде на фм балкан таму има добри
играчите стануваат ѕверови
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Добар е, али нишо посебно..ја го земав на 6 месеци зошо Хамшик ми се повреди на 3 месеци, а немав друг плејГледам си го позајмил Zakaria Labayad од ПСВ. Добар е ?
Ја го шитнав на фри ГибсонИграм со Малага и релативно добро ми оди засега ... еве ви препораки за двајца супер играчи кои ги се одлични за во било кој тим ... првиот е Darron Gibson (25 години игра на позиција MC ) , кој го зедов како слободен играч и сум презадоволен од него ... досега на 23 натпревари има постигнато 11 голови , 3 асистенции и 7 пати бил играч на натпреварот ... вториот играч од кој сум презадоволен е John Fleck ( 20 години игра на позиција АМС ) кој го купив од Glasgow Rangers за само 3 милиони евра и досега на 24 натпревари ( од кои половина влезе како резерва ) има постигнато 8 голови , 4 асистенции и 2 пати бил играч на мечот ... иначе и едниот и другиот имаат одличен шут од далечина и најголем број од головите ги дадоа од околу 20 - 25 метри . Сега имам проблем со Дарон Гибсон бидејќи нон стоп ми стасуваат понуди за него од европските гиганти ( среќа што е презадоволен кај мене во Малага па не плачи да го продадам во појак клуб) .
И јас се зачудив кога видов дека не му е обновен договорот во Манчестер и го зедов како слободен играч во јануари ... иначе лом прави кај мене во Малага . Само требаше поголема release клаузула да му ставам кога потпиша за мене , ми е страв да не го лапни некој од гигантите кои го бараат ( само 10 милиони евра му е клаузулата ) ... додуша досегашните понуди кои ми стигаа за него се по околу 4 до 5 милиони ( и тоа пола од парите на рати ) , па ако на некој клуб му се даваат 10 мил. во кеш .... јеби га ... хе хе .Ја го шитнав на фри ГибсонАма се покајав не требаше,гледам лом прави во Вила кај што отиде и какови голови даваше за мене на неколку утакмици... али тоа е...
Иди кај играчот у сет трансфер статус, и таму намести таму кај Asking price максимумот што може и нема да ти праќаат понуди.И јас се зачудив кога видов дека не му е обновен договорот во Манчестер и го зедов како слободен играч во јануари ... иначе лом прави кај мене во Малага . Само требаше поголема release клаузула да му ставам кога потпиша за мене , ми е страв да не го лапни некој од гигантите кои го бараат ( само 10 милиони евра му е клаузулата ) ... додуша досегашните понуди кои ми стигаа за него се по околу 4 до 5 милиони ( и тоа пола од парите на рати ) , па ако на некој клуб му се даваат 10 мил. во кеш .... јеби га ... хе хе .
А исто и Џон Флек кој го зедов за 3 мил. од Ренџерс растура кај мене , башка млад е и сигурно ќе стани класа играч .
Вилсон е од младинската школа на Ренџерс мислам а овие двајцава се скаузери, точно е. Всушност Фланаган, Робинсон и Вилсон се деца на Ливерпул.![]()