Football Manager 2012 - Општа дискусија

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
кој сака тренинзи нека отиде на фм балкан таму има добри :) играчите стануваат ѕверови

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Како ме насмеал Бербатов,на празен гол шутира со бомба шут и погоди статива,од што беше јак ударот топката на средина од теренот се врати :pos:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ви го претставувам Сандерленд, тимот кој освои се што може!

Мандана > Гордон. Д. Вилсон е млад играч од Ливерпул, нема нешто јаки бројки за себе ама е многу солиден. Ивановиќ го играм десно и го ротирам со Фланаган, ептен талент, плус Англичанче. Робинсон е супер лев бек, исто од Ливерпул. Всушност Фланаган, Робинсон и Вилсон се деца на Ливерпул. Кабул нема муабет, најдобар дефанзивец во свет е. Хадлстоун, Родвел/Роџвел или како и да е и Вилшер ми е англиското трио во средина, секој со свои способности, таман за позицијата. Дани ми е најдобар со асистенции али сакам да го подмладам тимот па не го играм често, само во критични натпревари. Викам, Кавана и Сигурифсдфхсон од Ајакс ми е триото во нападот. Доста голови имам вака. Нианг само што го купив па го внесувам во тимот да се ухода полека. Трабелси и Медрано се регени, едниот од Франција другиот од Аргентина и незнам како али и нив ќе ги внесам во тимот, кога и да е. И тоа е тоа.

П.С. Се обидувам да направам што може повеќе англиски тим. :)

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.755
Поени од реакции
1.035
Играм со Малага и релативно добро ми оди засега ... еве ви препораки за двајца супер играчи кои ги се одлични за во било кој тим ... првиот е Darron Gibson (25 години игра на позиција MC ) , кој го зедов како слободен играч и сум презадоволен од него ... досега на 23 натпревари има постигнато 11 голови , 3 асистенции и 7 пати бил играч на натпреварот ... вториот играч од кој сум презадоволен е John Fleck ( 20 години игра на позиција АМС ) кој го купив од Glasgow Rangers за само 3 милиони евра и досега на 24 натпревари ( од кои половина влезе како резерва ) има постигнато 8 голови , 4 асистенции и 2 пати бил играч на мечот ... иначе и едниот и другиот имаат одличен шут од далечина и најголем број од головите ги дадоа од околу 20 - 25 метри . Сега имам проблем со Дарон Гибсон бидејќи нон стоп ми стасуваат понуди за него од европските гиганти ( среќа што е презадоволен кај мене во Малага па не плачи да го продадам во појак клуб :) ) .

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Играм со Малага и релативно добро ми оди засега ... еве ви препораки за двајца супер играчи кои ги се одлични за во било кој тим ... првиот е Darron Gibson (25 години игра на позиција MC ) , кој го зедов како слободен играч и сум презадоволен од него ... досега на 23 натпревари има постигнато 11 голови , 3 асистенции и 7 пати бил играч на натпреварот ... вториот играч од кој сум презадоволен е John Fleck ( 20 години игра на позиција АМС ) кој го купив од Glasgow Rangers за само 3 милиони евра и досега на 24 натпревари ( од кои половина влезе како резерва ) има постигнато 8 голови , 4 асистенции и 2 пати бил играч на мечот ... иначе и едниот и другиот имаат одличен шут од далечина и најголем број од головите ги дадоа од околу 20 - 25 метри . Сега имам проблем со Дарон Гибсон бидејќи нон стоп ми стасуваат понуди за него од европските гиганти ( среќа што е презадоволен кај мене во Малага па не плачи да го продадам во појак клуб :) ) .
Ја го шитнав на фри Гибсон :pos:Ама се покајав не требаше,гледам лом прави во Вила кај што отиде и какови голови даваше за мене на неколку утакмици... али тоа е...

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.755
Поени од реакции
1.035
Ја го шитнав на фри Гибсон :pos:Ама се покајав не требаше,гледам лом прави во Вила кај што отиде и какови голови даваше за мене на неколку утакмици... али тоа е...
И јас се зачудив кога видов дека не му е обновен договорот во Манчестер и го зедов како слободен играч во јануари ... иначе лом прави кај мене во Малага . Само требаше поголема release клаузула да му ставам кога потпиша за мене , ми е страв да не го лапни некој од гигантите кои го бараат ( само 10 милиони евра му е клаузулата ) ... додуша досегашните понуди кои ми стигаа за него се по околу 4 до 5 милиони ( и тоа пола од парите на рати ) , па ако на некој клуб му се даваат 10 мил. во кеш .... јеби га ... хе хе .
А исто и Џон Флек кој го зедов за 3 мил. од Ренџерс растура кај мене , башка млад е и сигурно ќе стани класа играч .

Г

Гучи

Гостин
И јас се зачудив кога видов дека не му е обновен договорот во Манчестер и го зедов како слободен играч во јануари ... иначе лом прави кај мене во Малага . Само требаше поголема release клаузула да му ставам кога потпиша за мене , ми е страв да не го лапни некој од гигантите кои го бараат ( само 10 милиони евра му е клаузулата ) ... додуша досегашните понуди кои ми стигаа за него се по околу 4 до 5 милиони ( и тоа пола од парите на рати ) , па ако на некој клуб му се даваат 10 мил. во кеш .... јеби га ... хе хе .
А исто и Џон Флек кој го зедов за 3 мил. од Ренџерс растура кај мене , башка млад е и сигурно ќе стани класа играч .
Иди кај играчот у сет трансфер статус, и таму намести таму кај Asking price максимумот што може и нема да ти праќаат понуди. ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
. Всушност Фланаган, Робинсон и Вилсон се деца на Ливерпул. :)
Вилсон е од младинската школа на Ренџерс мислам а овие двајцава се скаузери, точно е :)

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
Ми здосади некако во Маќедонскава лига па го раскинав договорот со Брегалница и летнав во Зенит па се надевам добро ќе се покажам :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Хах,колку ми е мило кога тренерите од типот на Венгер,Ван Гал(у челзи е кај мене),Даглиш(од дамна сменет),Манчини,Ари на пресконф,коментираат за мене(јунајтед) како немаме никаква шанса за титулата и едноставни им ја затнуваме муцката со победа,да а ние сме први со 3+ од вториот да не збориме за друите цц :D
Последно беше со Тотенхем,Ари на пресконференција,''i don't see them like a mayor team'',ке не тепаат и др глупости.После утакмицата 5-2 за нас,еве сега после недела две лиже гз,играме против Челзи(0-1:sneaky:) во гости и вика Ари,Јунајтед ке тепа и се фаворити за титулата :pos:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Дефинитвно мора да се подобрат судиите во 13ката,зашто ова е неподносливо.Досега најмалце 3 гола од офсајд ми поништија кој,а на снимката(со линија кој кај се наога) нема офсајд,ајде без разлика што ми поништија голови против неколку утакмици срека победив.Ама сега против Вулвс,на контра Евра пресекува чиста топка без да го чепне добива црвен картон :tapp:И да не е само тоа досудија непостоечки пенал на метро од шеснастерец,имаше фаул од Видиќ али надвор од шеснаесет апла се виде,втор пат вака ми прават и со фулам истото ми се деси предходната сезона:mad::mad::mad:

Се извинувам што ја претворив темава по поплаки,но стварно неам кај да се истресам на друго место:mad::D

Kajgana Shop

На врв Bottom