Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
Вечер почнувам да ја играм, ајде нека биде некој љубезен и нека ми стави имиња на додатоци (за логоа, интерфејс и сл.) кои ја прават играда поубава. Фала.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Toni кога ќе е послободен да стави скриншот од репрезентацијата, да видам со кои 23ца игра :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Toni кога ќе е послободен да стави скриншот од репрезентацијата, да видам со кои 23ца игра :)
Без да го прочитам овој пост направив скриншот хах...и влегов со намера да го поставам :)

Бертранд играј го слободно лев бек,кај мене игра многу добро,а негова замена е Робинсон.
Лампард сеуште игра во добра форма,па Родвел и Хадлстон ќе почекаат за да бидат стандардни,Џонс не ни помислувам да го седнам на клупа.
Керол се истури од давање голови.

Иначе овој е истиот сејв што играв со Малага.Сега оваа сезона (2015/2016) дојдов во Сити,ми здосади веќе во Шпанија,Барселона и Реал немаш шанси да ги симнеш од првите две места.Со Малага го освоив Копа дел Реј два пати и еднаш Лига Европа.
Пред да дојдам јас во Сити беше Ван Гал,кутриот ни ЛЕ не обезбеди.На управата им ветив место кое води во ЛШ но изгледа ќе испадне борба за титула.Располагам со одличен тим,јас направив чистка,од Малага зедов двајца,напаѓачот Рондон и десниот бек Врсајлко.Потоа уште резервен голман и уште еден десен бек (Walker) за да пополнам квота со англиски играчи.А исто така зедов уште еден млад напаѓач за на клупа (Juanmi).
Во 3-тото коло Челзи ги прегазив на Стемфорд.

Спомнав и горе,мечот се играше во Лондон,а не како што покажува овде дека сум бил домаќин.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Нее, ова е фудбал менаџер, не геодезија менаџер :) Се секираш само за тимот и донекаде за финансиите. Пиши на замунда Sortitoutsi и ќе ти даде линк еден и спушти, се имаш во него. Имаш во торентот упатство како да ги ставиш во играта.
Направив се како што треба, по упатството ставив се, и пак исто е, ги нема амблемите во премиер лигата и играчите, што е проблемот? -.-
--- надополнето: 13 декември 2011 во 15:05 ---
Нвм си ја најдов грешката :)

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Do sea nemav nikakov problem so igrava si ja igrav sekoj den.
Arno ama bratmi pred nekoj den mi instaliral Steam i sea ja nemozam da ja igram igrava t.e koga ke ja pustam prvo mi vika da se logiram na steam-ot ima li nekoe resenie ova?Ili da mu go izbrisam steam-ot i da nemoze da igra CS :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зошто не можам да го повикам Енди Керол во репрезентација? Скриншотот на Тони ме потсети. Немам кај него опција call up to squad, имам само remove from national pool. А во инфото никаде не му пишува дека се повлекол :confused:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Зошто не можам да го повикам Енди Керол во репрезентација? Скриншотот на Тони ме потсети. Немам кај него опција call up to squad, имам само remove from national pool. А во инфото никаде не му пишува дека се повлекол :confused:
Дали се случува кога нема репрезентативни натпревари? Или кога треба да ги избереш 23-мина?

Пошто и мене не ми даваше за не знам кој играч бидејќи немаше репрезентативни натпревари.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
само 1 и 2 лига се? почнав вчера нова со македонскава лига не ми се остава ако нема 3 лига :D иначе ако ви треба некој advanced forward земајте го кадлек,а за голман ви го препорачувам максим ковал (звер е во 2 сезона)

некој да ми препорача како да го играм саного?

Член од
7 август 2011
Мислења
4.972
Поени од реакции
15.261
само 1 и 2 лига се? почнав вчера нова со македонскава лига не ми се остава ако нема 3 лига :D иначе ако ви треба некој advanced forward земајте го кадлек,а за голман ви го препорачувам максим ковал (звер е во 2 сезона)

некој да ми препорача како да го играм саного?
нема трета. само прва и втора се.

Kajgana Shop

На врв Bottom