Toni кога ќе е послободен да стави скриншот од репрезентацијата, да видам со кои 23ца игра
Без да го прочитам овој пост направив скриншот хах...и влегов со намера да го поставам
Бертранд играј го слободно лев бек,кај мене игра многу добро,а негова замена е Робинсон.
Лампард сеуште игра во добра форма,па Родвел и Хадлстон ќе почекаат за да бидат стандардни,Џонс не ни помислувам да го седнам на клупа.
Керол се истури од давање голови.
Иначе овој е истиот сејв што играв со Малага.Сега оваа сезона (2015/2016) дојдов во Сити,ми здосади веќе во Шпанија,Барселона и Реал немаш шанси да ги симнеш од првите две места.Со Малага го освоив Копа дел Реј два пати и еднаш Лига Европа.
Пред да дојдам јас во Сити беше Ван Гал,кутриот ни ЛЕ не обезбеди.На управата им ветив место кое води во ЛШ но изгледа ќе испадне борба за титула.Располагам со одличен тим,јас направив чистка,од Малага зедов двајца,напаѓачот Рондон и десниот бек Врсајлко.Потоа уште резервен голман и уште еден десен бек (Walker) за да пополнам квота со англиски играчи.А исто така зедов уште еден млад напаѓач за на клупа (Juanmi).
Во 3-тото коло Челзи ги прегазив на Стемфорд.
Спомнав и горе,мечот се играше во Лондон,а не како што покажува овде дека сум бил домаќин.