- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Кои фајлови ? Ми се симна ISOfile таков за со дајмонд тулс да се инсталира и постер од фм...Фајловите од Скајдроу стави ги во папката каде што ти е инсталирана играта.
Кои фајлови ? Ми се симна ISOfile таков за со дајмонд тулс да се инсталира и постер од фм...Фајловите од Скајдроу стави ги во папката каде што ти е инсталирана играта.
Симни го кракот од Скидроу, 12.0.4 и копи пасте на фајловите во директориумот.Кои фајлови ? Ми се симна ISOfile таков за со дајмонд тулс да се инсталира и постер од фм...
Ете колку глупа работа не ми текнаСимни го кракот од Скидроу, 12.0.4 и копи пасте на фајловите во директориумот.
јас на почетокот првите утакмици ми било наместено на key и само хајлајтс ми дава се чудев зашто ми ги снемува играчите а времето си тече...стварно си бил нуб за игравамоеш да направиш да не ја гледаш цела, кој нормален троши толку време? во хајлајтс одбери - key only и исклучи replay
Како може да не се случува ништо? Го стави кракот? Од кога ќе ја упалиш отвори таск менаџер и види колку рам зафаќа. И дали расне бројката или не се ни појавува во листата на процеси?Луѓе помош :///
Ја симнав играта, ја инсталирам фап све тоа е у ред, и сеа сакам да ја пуштам ама нејќе некако да упали, значи ја вклучувам играта, а ништо не се пушта и ќе си почекам минута и па ја пуштам ми пишува "football manager 2012 is already running"
Чаре?
Го стаив и кракот, нејќе.Како може да не се случува ништо? Го стави кракот? Од кога ќе ја упалиш отвори таск менаџер и види колку рам зафаќа. И дали расне бројката или не се ни појавува во листата на процеси?
Која верзија на играва ја спушти?Го стаив и кракот, нејќе.
![]()
Сега прерасна во 287, 000 тоа fm.exe ..
SKIDROW пишуе на некои од фолдерите кога чепкав .. :/ 1.85 GB Симнав ://Која верзија на играва ја спушти?И од каде?Врска неам ова прв пат слушам иначе да се дешава :/
Jaс ја имам симнато од Скајдроу,но 1.90 гб е кај мене. Да не не ти е целосно симната ?SKIDROW пишуе на некои од фолдерите кога чепкав .. :/ 1.85 GB Симнав ://
Појма неам брат, ако не дај пушти ми линк по ПП, да ја симнам и кај мене, мислам ако функционира кај тебе?!!Jaс ја имам симнато од Скајдроу,но 1.90 гб е кај мене. Да не не ти е целосно симната ?