Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Фајловите од Скајдроу стави ги во папката каде што ти е инсталирана играта.
Кои фајлови ? Ми се симна ISOfile таков за со дајмонд тулс да се инсталира и постер од фм...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кои фајлови ? Ми се симна ISOfile таков за со дајмонд тулс да се инсталира и постер од фм...
Симни го кракот од Скидроу, 12.0.4 и копи пасте на фајловите во директориумот.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.993
Поени од реакции
7.147
Дајте фејспак има некој? И дресови?

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
стварно си бил нуб за играва :) моеш да направиш да не ја гледаш цела, кој нормален троши толку време? во хајлајтс одбери - key only и исклучи replay
јас на почетокот првите утакмици ми било наместено на key и само хајлајтс ми дава се чудев зашто ми ги снемува играчите а времето си тече...:pos:а потоа ми текна match options...:tapp::ROFLMAO:

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Луѓе помош :///

Ја симнав играта, ја инсталирам фап све тоа е у ред, и сеа сакам да ја пуштам ама нејќе некако да упали, значи ја вклучувам играта, а ништо не се пушта и ќе си почекам минута и па ја пуштам ми пишува "football manager 2012 is already running"

Чаре?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Луѓе помош :///

Ја симнав играта, ја инсталирам фап све тоа е у ред, и сеа сакам да ја пуштам ама нејќе некако да упали, значи ја вклучувам играта, а ништо не се пушта и ќе си почекам минута и па ја пуштам ми пишува "football manager 2012 is already running"

Чаре?
Како може да не се случува ништо? Го стави кракот? Од кога ќе ја упалиш отвори таск менаџер и види колку рам зафаќа. И дали расне бројката или не се ни појавува во листата на процеси?

M!K!

supersonic
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.225
Поени од реакции
1.966
Може некој да постави линк за даунлоад за портрети ????

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Како може да не се случува ништо? Го стави кракот? Од кога ќе ја упалиш отвори таск менаџер и види колку рам зафаќа. И дали расне бројката или не се ни појавува во листата на процеси?
Го стаив и кракот, нејќе.

Сега прерасна во 287, 000 тоа fm.exe ..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Го стаив и кракот, нејќе.

Сега прерасна во 287, 000 тоа fm.exe ..
Која верзија на играва ја спушти? :) И од каде?Врска неам ова прв пат слушам иначе да се дешава :/

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Jaс ја имам симнато од Скајдроу,но 1.90 гб е кај мене. Да не не ти е целосно симната ?
Појма неам брат, ако не дај пушти ми линк по ПП, да ја симнам и кај мене, мислам ако функционира кај тебе?!!

Kajgana Shop

На врв Bottom