Не знам каква тактика користиш,но што се однесува до улогите на играчите исто и јас вака и формацијата вака ја имам,само разлика бековите ги имам на Support а гледам ти ги имаш Automatic.Уште не ми се верува дека со овој тим успеав да го направам ова..![]()
Свака ти част.Хаха јас со Партизан го победив Манчестер Јунајтед со 2-1 дома и 0-0 на гости![]()
На позајмица ми е.Вилшир колку го зеде?
Kaj мене успеав да го купам, т.е. Морати да го купи, а буџет моментален у 2018 ми е 140м евра за трошње, а од нив само 12 потрошив и тоа да ги исплаќам у наредни 36 месеци за Крисетиг, отиде у Лече пред 4-5 сезони али се разви у ненормално добар деструктивец па го собрав, башка жабар е, дете од младинска, тоа ќе е добро за пријавување во ЛШ.Во 2018 имав неуспешен обид да го купи Морати стадионот Џузепе Меаца . На претходните менаџери немав ни обид , али јебига после година дена planing Морати вика ништо неаме пари . Досега на ниту еден менаџер со толку замарање никад ми немаат изградено или откупено стадион
Треба да внесат опција кога ќе бараш да имаш барање за помал или поголем стадион од моменталниот,или пак со ист капацитет само помодеренПа мислам за 300 дека го зема зашто кога видов колкави се трошоците направено за 2006-2017, плус 300м беа минус од претходните години кога до 300м се на се трошок имаа, а сега имаа над 600.
Ја иначе иницирам нов стадион ама не можев тоа, немаше шанса, па побарав да го купат овој што и се деси.
Иначе ко баг да е ова за барањево на нов стадион, истите одговори ги даваат, ја барам нов стадион, они викаат нема индикации за зголемувањето на бројот на фанови, а Меаца собира 80 000, ја не барам Ноу Камп да ми градат у Милано ебате, помал стадион, 70-60 000 гледачи.
yuup, и мене исти инат ме фати, а ако имаш ненормални успеси може и по тебе да го крстат, true story.Да бе и ја исто им барам нов стадион цело време а они нејќат исти одговор нема да се шири фан базата у догледно време . Ме фати инат . Ќе играм со Интер додека не ми направат стадион жими се
Германците не ги даваат правата. Како и секад. Порано памтам и Оливер Кан не даваше да се покаже неговото име па беше Jens Musterman или така нешто.п.с. Увек заборавам да прашам па добро сеа што ми текна, што е со швабиве што у репрезентација имаат фантомски фудбалери ? Исто е и на претходните серијали.
Така бешеГерманците не ги даваат правата. Како и секад. Порано памтам и Оливер Кан не даваше да се покаже неговото име па беше Jens Musterman или така нешто.
Може ќе му звучи смешно на некој ама им пишав mail на овие .yuup, и мене исти инат ме фати, а ако имаш ненормални успеси може и по тебе да го крстат, true story.
Toa беше случај на претходните менаџери ...
Како и да е, разочаран сум што и овде, како и на претходните серијали во иднина не се јавуваат многу добри фудбалери, во Италија катастрофа се новиве генерации, идам у search, 5-6 играчи над 10м евра чинат, све остало е ефтино па сеа видете колку се бедни.
Само бразилците знаат да вадат добри нови генерации, останативе се зашто си ме мајко родила, катастрофа.
п.с. Увек заборавам да прашам па добро сеа што ми текна, што е со швабиве што у репрезентација имаат фантомски фудбалери ? Исто е и на претходните серијали.
Треба да избришеш се од Steam\steamapps\common\football manager 2012\data\db\1200\lnc\allУвек заборавам да прашам па добро сеа што ми текна, што е со швабиве што у репрезентација имаат фантомски фудбалери ? Исто е и на претходните серијали.