Едно големо браво за постов , лесно со Барса , Реал, Малага и ред други екипи кој само треба да стискаш ентер и све да освоиш да ве видам почнете со некој 10то лигаш напрајте го тим без симнати тактики , тренинзи и ред други работи. Па после ке праиме муабет.Почнете со рандом клуб од Blue Square Conference, па да ве видам колку сте јаки! Све ми се расфрлате тука со супер тимови, а и да не заборавам, на почеток наместете да нема трансфери првата полусезона. Enjoy!
Јас на 2010 или 2011 не знам на која точно беше, почнав со Кембриџ од Блу Сквер, секоја сезона ги внесував во една лига погоре, и кога стигнав во Премиер првата сезона обезбедив опстанок, втората завршив околу средината на табелата, и не знам нешто ми се заеба сејвот и не можев да ги напраам шампиони..Почнете со рандом клуб од Blue Square Conference, па да ве видам колку сте јаки! Све ми се расфрлате тука со супер тимови, а и да не заборавам, на почеток наместете да нема трансфери првата полусезона. Enjoy!
Никогаш не симнувам тактика ниту па тренинг. Оваа година само симнав тренинг. Почнав со Манчестер колку да ја видам играва каква е, после сесија ќе земам помал тим. Рохдејл го земав лани, собрав играчи на позајмица, 0 пари за трансфери, го внесов една лига погоре и ме избркаа зошто почетните 3 меча од Чемпионшип ги изгубив После си продолжив со Блекбурн и баталив, ми искочија обврскиЕдно големо браво за постов , лесно со Барса , Реал, Малага и ред други екипи кој само треба да стискаш ентер и све да освоиш да ве видам почнете со некој 10то лигаш напрајте го тим без симнати тактики , тренинзи и ред други работи. Па после ке праиме муабет.
Не потенцирав никој ги спомнав овие тимови зашто ми текнаа како поголеми и им даваат по 100 мил. за трансфер и некој тука се диват со тоа Мене бар тоа таква игра од прва лига со најјак тим или воопшто во прва лига тим да почнам да ти кажам искрено немам ни еднаш почнато ни бар да видам како е , освен на претходната со Лидс играв и ги внесов у прва освоив и тоа и ЛШ и добив понуда од Реал , ја зачував оваа со лидс и отидов баш ја прифатив понудата од радозналот да видам баш како е ми дадоа некој луди пари над 180мил. за тансфер не ни изиграв 1 утакмица коа видов што играчи изнакупувале таа година беше мисалм 2014-15 само си ја лоадирав со Лидс и продужив. Зашто според мене нема поента готов тим да играш...Никогаш не симнувам тактика ниту па тренинг. Оваа година само симнав тренинг. Почнав со Манчестер колку да ја видам играва каква е, после сесија ќе земам помал тим. Рохдејл го земав лани, собрав играчи на позајмица, 0 пари за трансфери, го внесов една лига погоре и ме избркаа зошто почетните 3 меча од Чемпионшип ги изгубив После си продолжив со Блекбурн и баталив, ми искочија обврски
Да да. Еднаш почнав со Реал да играм да видам само како е и се осетив ко со читови да играм.Не потенцирав никој ги спомнав овие тимови зашто ми текнаа како поголеми и им даваат по 100 мил. за трансфер и некој тука се диват со тоа Мене бар тоа таква игра од прва лига со најјак тим или воопшто во прва лига тим да почнам да ти кажам искрено немам ни еднаш почнато ни бар да видам како е , освен на претходната со Лидс играв и ги внесов у прва освоив и тоа и ЛШ и добив понуда од Реал , ја зачував оваа со лидс и отидов баш ја прифатив понудата од радозналот да видам баш како е ми дадоа некој луди пари над 180мил. за тансфер не ни изиграв 1 утакмица коа видов што играчи изнакупувале таа година беше мисалм 2014-15 само си ја лоадирав со Лидс и продужив. Зашто според мене нема поента готов тим да играш...
Јас играм моментално со Cambridge United, кога им ги гледаш оценките, жал да те фати. Тешко оди, 6то место сум, ама е многу интересно, на секоја победа и' се радувам како мало дете. weeeeeeeeeeЈас на 2010 или 2011 не знам на која точно беше, почнав со Кембриџ од Блу Сквер, секоја сезона ги внесував во една лига погоре, и кога стигнав во Премиер првата сезона обезбедив опстанок, втората завршив околу средината на табелата, и не знам нешто ми се заеба сејвот и не можев да ги напраам шампиони..
Поголемо менаџерско искуство имаш од речиси сите професионални Менаџери во МакедонијаЈас играм моментално со Cambridge United, кога им ги гледаш оценките, жал да те фати. Тешко оди, 6то место сум, ама е многу интересно, на секоја победа и' се радувам како мало дете. weeeeeeeeee
Бонус прашање:Од кога играте ФМ?
Јас од CM 97. старудија сум, тоа е.
Минатиот менаџер играв со Pro Vercelli и од 4та ги внесов во 1ва лига. Секоја година погоре 1 лига. Стигнав до средина на табелата во Сериа А и ми се расипа компјутерот, отиде и сејвот и се у три лепе пизде материне.Почнете со рандом клуб од Blue Square Conference, па да ве видам колку сте јаки! Све ми се расфрлате тука со супер тимови, а и да не заборавам, на почеток наместете да нема трансфери првата полусезона. Enjoy!
Од 2005 ја играм..........ти си ептен ветеран овдеЈас играм моментално со Cambridge United, кога им ги гледаш оценките, жал да те фати. Тешко оди, 6то место сум, ама е многу интересно, на секоја победа и' се радувам како мало дете. weeeeeeeeee
Саутпорт!!! Јас со нив играв на 2009-2010-2011, ама сега немам време со колоквиумиве, можно е интензивно да почнам јануари да играм па че ти покажам резултати. ПоззПочнете со рандом клуб од Blue Square Conference, па да ве видам колку сте јаки! Све ми се расфрлате тука со супер тимови, а и да не заборавам, на почеток наместете да нема трансфери првата полусезона. Enjoy!
Кембриџ имаат и стадион, и тренинг услови, Саутпорт ништо немаат, од лани во живо се во Конференција премиер, пред тоа во Север беа, бетер беше.Јас играм моментално со Cambridge United, кога им ги гледаш оценките, жал да те фати. Тешко оди, 6то место сум, ама е многу интересно, на секоја победа и' се радувам како мало дете. weeeeeeeeee