Football Manager 2012 - Општа дискусија

П

Паспарту

Гостин
football manager 2012 12.0.3f231651 has stopped working

Ова ми се случува откако ќе пробам да ангажирам тренери, чаре?

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
football manager 2012 12.0.3f231651 has stopped working

Ова ми се случува откако ќе пробам да ангажирам тренери, чаре?
И кај мене, кога одам на тренер(конкретно тренерот Quintiliano Lemos Filho) ми се гаси играта..

А serious error was encountered and the application will close. An error file has been generated in: .....

П

Паспарту

Гостин
И кај мене, кога одам на тренер(конкретно тренерот Quintiliano Lemos Filho) ми се гаси играта..

А serious error was encountered and the application will close. An error file has been generated in: .....
Најверојатно апдејтот има баг... Прочитав по нетов дека и на други им се случувале исти работи со 3кава. Не ја пробав без пачот, сега тоа пробувам, вчера немав време :) Се надевам нема да имам исти фрки...

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Најверојатно апдејтот има баг... Прочитав по нетов дека и на други им се случувале исти работи со 3кава. Не ја пробав без пачот, сега тоа пробувам, вчера немав време :) Се надевам нема да имам исти фрки...
И јас прочитав, ако не крашнува без пач, пиши и јас да ја инсталирам без пачот...

Г

Гучи

Гостин
Почнав со Наполи :) мх мх милина, не треба ништо да се купува :D Планирам само одбраната да ја зајакнам со Бочети и идам на титула :vozbud:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Почнав со Наполи :) мх мх милина, не треба ништо да се купува :D Планирам само одбраната да ја зајакнам со Бочети и идам на титула :vozbud:
Бочети појак беше на 2011-ката, и сеа не е лош ама... Јас сакав во Милан да го земам за замена на Неста... Нудам 16М(over 48 months), прифаќаат и Сити нуди, јас му давам плата 2.5М, тие му даваат 4.5М и овој кај нив ојде >_<

Иначе, поарно не го инсталирајте пачот, пошто прави проблеми, кога кликаш на тренери...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.889
meh, ништо спектакуларно не е играва, фм11 со апдејт за новите трансфери, некои работи се сменети у изгледов али не е тоа потребно за да те залепи за стол ко што тоа го правеа верзиите до фм08.
Се жалев за претходните верзии дека истата тактика пали на сите, само копи пејст правев од фолдерот за тактики, така е и сега, мали твикови и до некаде ја усовршив тактиката ( АI-то многу слабо се носи со 4123 формат, инаку користам класичен изглед за тактикиве ) и со Интер прва сезона ЛШ земав ( моменталниов тим што им е го терав уз Бендер од Дортмунд и Алекс Т. од Шахтрјор, ништо посебно у поглед на засилувања ), финале Барса 3-0 ги тепав, и убер интересна сезона изиграв во Италија, завршив прво место со исто освоени бодови со Наполи но подобар меѓусебен дуел.
И таму ќе истерав убедливо доколку ја истерав од старт на сезона финалната верзија на мојава тактика, тек од Февруари некаде го добив финалниот продукт, претходно бајаги шиткав бодови, поготово дома со боси екипи.
Најголема победа, Милан, 7-1.

Аll in all, ништо ново, ништо спектакуларно, може и конкуренцијата на пазарот си го прави своето зашто овие моментално се недопирливи али од година во година почнувам да го губам интересот за играва.

п.с. Исто и корнерите, истиот сетинг, истите голови, Ранокија над 10 гола даде у сезона и 2 у финалето против Барса.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А што е работава со саундот? Играва воопшто нема некоја беграунд музика или само кај мене ова е така?
Кога играм утакмица се слуша каде што ја додаваат топката.. ама само толку, ништо друго. И во врска со амблемите на клубовите, се фикса тоа или?

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
А што е работава со саундот? Играва воопшто нема некоја беграунд музика или само кај мене ова е така?
Кога играм утакмица се слуша каде што ја додаваат топката.. ама само толку, ништо друго. И во врска со амблемите на клубовите, се фикса тоа или?
знам дека некој од минатите верзии звукот ја крашнуваше играта... од тогаш на ваму автоматски го исклучувам посекако не е ништо интересно

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
аххх колку непреспиени ноќи ќе има од сега :/ само да помине колоквиумскава .

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Football Manager 2012 v12 0 3 Update CrackFix-SKIDROW

Kajgana Shop

На врв Bottom