Нема 5 минути како глеав .Двајца Стефан Ристовски во Кротоне. Еден позајмен од Вардар, другиот од Парма. Едниот D/WB/M/AMR а другиот MRC. Сфашта...
вистински е тој првиотДвајца Стефан Ристовски во Кротоне. Еден позајмен од Вардар, другиот од Парма. Едниот D/WB/M/AMR а другиот MRC. Сфашта...
Аее ова многу е лошо им нудам 18 мил. на Лил за Хазар, одбиваат и после 2-3 дена прифаќаат понуда од 14 мил. од ИнтерЕвертон туку што ми побараа 31,280,000 за Фелаини Пак по старо ќе си е ова со цените веројатно.
А јас го купив Кавани за 33 мил. а мислев дека многи повеќе ќе ми побараат . Дечкото гази на 10 утакмици 8 гола и 7 асистенцииЕвертон туку што ми побараа 31,280,000 за Фелаини Пак по старо ќе си е ова со цените веројатно.
Понормални се цените тука. Понуди 25М€, без negotiations, 100% прифаќаатЕвертон туку што ми побараа 31,280,000 за Фелаини Пак по старо ќе си е ова со цените веројатно.
Не, сеуште е така.Аее ова многу е лошо им нудам 18 мил. на Лил за Хазар, одбиваат и после 2-3 дена прифаќаат понуда од 14 мил. од Интер
И на минатата ако се напраи пенал врз некој играч, се рачуна после ко асистент за голот незнам дали го опраиле ова