Со оглед на баговите кои секоја година се случај, веруј ми, боље да ја нема излезено отколку да ја тераш така.Ех македонче, македонче, никогаш не си задоволно...![]()
Знам, тоа со повредите никако да го средат... Таман ќе се опорави еден, одма друг се повредува и така до недоглед. Ајде сега ќе видиме каква е 12каваСо оглед на баговите кои секоја година се случај, веруј ми, боље да ја нема излезено отколку да ја тераш така.
A и со секој нов пач, тактиката која ти пасувала на претходните верзии голема е веројатноста со пачот да ни биде скоро и нефункционална па ќе треба да менуваш, затоа најубаво ќе е да почнеш да ја играш од последниот апдејт, па таму некаде у Февруари да ја апдејтуваш и со новиот пач и то је то, пуна капа.
Али би требало сега да може да се пачне и да се тера.
На 12.0.2 има еден тежок баг.Со оглед на баговите кои секоја година се случај, веруј ми, боље да ја нема излезено отколку да ја тераш така.
A и со секој нов пач, тактиката која ти пасувала на претходните верзии голема е веројатноста со пачот да ни биде скоро и нефункционална па ќе треба да менуваш, затоа најубаво ќе е да почнеш да ја играш од последниот апдејт, па таму некаде у Февруари да ја апдејтуваш и со новиот пач и то је то, пуна капа.
Али би требало сега да може да се пачне и да се тера.
ко крушки ке ојмеА колоквиумите бе ?![]()
Google-it, ретко кој од тука ја пробал асално, или па пробај апдејтувај ја со 12.0.3, и онака не интересира дали ќе може веднаш ова да се среди.Зашто мене ми се гаси играта? Ја пуштам се нормално и кога ќе дојде до тоа Loading автоматски ми се гаси.![]()
И мене истиов проблем...Зашто мене ми се гаси играта? Ја пуштам се нормално и кога ќе дојде до тоа Loading автоматски ми се гаси.![]()
не си стаил крак.Зашто мене ми се гаси играта? Ја пуштам се нормално и кога ќе дојде до тоа Loading автоматски ми се гаси.![]()
преку стим се апдејтува, нема мануелно. Ќе треба да се чека од skidrow.Google-it, ретко кој од тука ја пробал асално, или па пробај апдејтувај ја со 12.0.3, и онака не интересира дали ќе може веднаш ова да се среди.![]()