Со оглед на баговите кои секоја година се случај, веруј ми, боље да ја нема излезено отколку да ја тераш така.Ех македонче, македонче, никогаш не си задоволно...
Знам, тоа со повредите никако да го средат... Таман ќе се опорави еден, одма друг се повредува и така до недоглед. Ајде сега ќе видиме каква е 12каваСо оглед на баговите кои секоја година се случај, веруј ми, боље да ја нема излезено отколку да ја тераш така.
A и со секој нов пач, тактиката која ти пасувала на претходните верзии голема е веројатноста со пачот да ни биде скоро и нефункционална па ќе треба да менуваш, затоа најубаво ќе е да почнеш да ја играш од последниот апдејт, па таму некаде у Февруари да ја апдејтуваш и со новиот пач и то је то, пуна капа.
Али би требало сега да може да се пачне и да се тера.
На 12.0.2 има еден тежок баг.Со оглед на баговите кои секоја година се случај, веруј ми, боље да ја нема излезено отколку да ја тераш така.
A и со секој нов пач, тактиката која ти пасувала на претходните верзии голема е веројатноста со пачот да ни биде скоро и нефункционална па ќе треба да менуваш, затоа најубаво ќе е да почнеш да ја играш од последниот апдејт, па таму некаде у Февруари да ја апдејтуваш и со новиот пач и то је то, пуна капа.
Али би требало сега да може да се пачне и да се тера.
ко крушки ке ојмеА колоквиумите бе ?
Google-it, ретко кој од тука ја пробал асално, или па пробај апдејтувај ја со 12.0.3, и онака не интересира дали ќе може веднаш ова да се среди.Зашто мене ми се гаси играта? Ја пуштам се нормално и кога ќе дојде до тоа Loading автоматски ми се гаси.
И мене истиов проблем...Зашто мене ми се гаси играта? Ја пуштам се нормално и кога ќе дојде до тоа Loading автоматски ми се гаси.
не си стаил крак.Зашто мене ми се гаси играта? Ја пуштам се нормално и кога ќе дојде до тоа Loading автоматски ми се гаси.
преку стим се апдејтува, нема мануелно. Ќе треба да се чека од skidrow.Google-it, ретко кој од тука ја пробал асално, или па пробај апдејтувај ја со 12.0.3, и онака не интересира дали ќе може веднаш ова да се среди.