Е да ти се мочам и у Роберто Мартинез и у Родаљега и Мозес и Лонг и дефазивни играчи и голмани и интернационални повици и повреди и све.
Тотенхем и Вест Хем играа ФА куп финале, Тотенхем тепаше 5-1 али џабе, Вест Хем отиде по правило дека еден од финалистите од ФА куп иде у ЛЕ. Последно коло ми бега Арсенал еден бод. Они дома со КПР вадат 1:1, ја на гости кај Виган 2:0 губам. Сеа им текна да играат, коа отпаднаа и завршија претпоследни. А ми се повредија на претпоследна утакмица и Чои и Досон, а Саного на интернационална. Две шанси за ЛЕ ми летнаа пред нос, една у Карлинг, друга на крај на сезона. Да влезев ќе пливав у пари за трансфери и ќе бев у ептен добра положба. Вака сеа се осеќам ко еден чекор да сум изгубил. Дури ме прогласија и за менаџер на сезоната, али џабе коа ми го турија сите у последно коло. Најдобриот дел беше што имав 6 милиони за трансфери од старт, а сезоната ја завршив со 7. Одлична финансиска состојба држев, пари само за Саного дадов, друго позајмував и продавав, па од предвидување за испаѓање да завршам на.... 7мо! 2 факинг бода од Лига Европа... Не дека е лошо али... 2 бода од Лига Европа бе... ако следна сезона не ми иде ко оваа, никад нема да си простам...
Па сеа праам ремонт еден на клубот, све шо не ми треба од претходно што е у ВБА го шиткам и да си зголемам трансфер буџетот (иам 16 милиони отприлика за старт). Веќе почнав со засилувања, еден германец лево крило од Б. Дортмунд, 38-годишен германски голман од Б. Минхен, Кристијан Полсен (иронично x3) и еден полушпиц од ПСВ - сите овие ги земав за 0. Парите ќе ги лупнам на лев бек (најверојатно Мартин Олсен за 9, па во составот ќе имам Олсен, Олсен и Полсен
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
) и еден плејмејкер да најдам асален. Се ценкав со Ман Ју за Клеверли, се договоривме за 7.5 и на крај овој испадна незаинтересиран за преговори. Има еден Фелипе Андерсон од некој бразилски клуб, го имав порано на друга сејфка, може него ќе го лапнам. Изгледа и Гаел Живет за 3 милки ќе го зеам, ми треба бекап центар-бек. Утре би требало да имам конечна слика од тоа како ќе ми изгледа составот за наредната сезона.