Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Сите трансфери до 31.1.2011.

11.3 ги има од Јануари трансферите така да не се баш најнови ;)

Прв натпревар со Фејнорд против Днипро, 1:6 :)

dnipro1309284969.png

Ептен ми се напрај мерак кога го видов ова:

Uploaded with ImageShack.us
Јакооо, сега ако си 1-в на табелата, влези во ЛШ, земи 3-то место во групата, играј Лига Европа и освои во Скопје :)

Ептен ми се напрај мерак кога го видов ова:

Uploaded with ImageShack.us

Си се изначекал. Кај мене на Филип Втори ги пречекав Јуве, Баерн, Штудгард, Бордо, Зенит, Арсенал, Челзи...Со Вардар тоа у ЛШ. :P

Како можам да ставам некој играч на прва или втора статива?
И кажете некоја интересна опција како оваа

Па оди во сет писес и тамо имаш за се како да изведуваат фаули како да се бранат корнери аути за се имаш иначе ако имаш добар шпиц висок со добра главетина ставиго челенч кипер ;)

Па оди во сет писес и тамо имаш за се како да изведуваат фаули како да се бранат корнери аути за се имаш иначе ако имаш добар шпиц висок со добра главетина ставиго челенч кипер ;)
Фала многу

Продадов 2-ца играчи по 4.1 милион, имав 3.4 милиона буџет и откако ги продадов двајцата фудбалери по 4.1 милион имав 5.6 милиона.. Што може да е проблемот? и како можам да пратам понуда на рати??

Имаш доле адд опции додај тамо на 24 месеца ал плати им и нешто у кеш

Продадов 2-ца играчи по 4.1 милион, имав 3.4 милиона буџет и откако ги продадов двајцата фудбалери по 4.1 милион имав 5.6 милиона.. Што може да е проблемот?

Ти ги купиле на рати. :)

Фала многу

Продадов 2-ца играчи по 4.1 милион, имав 3.4 милиона буџет и откако ги продадов двајцата фудбалери по 4.1 милион имав 5.6 милиона.. Што може да е проблемот? и како можам да пратам понуда на рати??

Или можеби е до твојот клуб, кој не е во добра финансиска состојба.Па така ти зима дел од парите.Со која екипа играш?

Или можеби е до твојот клуб, кој не е во добра финансиска состојба.Па така ти зима дел од парите.Со која екипа играш?
Фејнорд...

Па или на рати ти ги купиле или пак клубот не ти стои финансиски добро и нека не те залажуваат некој суми кој ти стигаат така за играчи најчесто се на рати од 24 месеца па нагоре

Back
На врв Bottom