Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе дај предложете некој Trequarista добар за да земам со Партизан играм

marco verratti италијанец ама незнам колку ке те кошта јас евтино го земав.Во луверпул растураше, многу јак играч прерасна ама млад додека е нема проблем да има да премине и во партизан.Не сака ни многу голема плата мислам.

Де бе кажете нешо за инсталацијава,пачот итн итн :)

Ако сака некој да му изработам слика за Football Manager 2011 за некој играч df 11 мислам се викаше стилот нека каже ќе му направам

Е добро де немораш не те терам со сила јас ако сака некој нека каже

За да ти изгледа поинтересно да не биде се по дефолт она сивоно сликиче ко од фејсбук

ахаааааа она од играчот што е сликичката :vozbud: now i got it :)
не ни обрнувам внимание на тоа баш, се концентрирам на тактиката :0

Запишете на диск или маунтнете с Daemon Tools.
2. Инсталирајте играта - Install via offline system.
3. Копирајте с'д'ржанието на този торент в инсталационната директорија на играта
4. Играјте!

Aj некој нека го објасни ова.

Decki ja instalirav igrata, ama koga ja otvaram pisuva nesto disc does not exist, aj neka mi objasni nekoj sto treba da naprava? pisete ve molam

Disk not found,а друкчије не бива.Да ти ебам све да ти ебам!!!!!

Запишете на диск или маунтнете с Daemon Tools.
2. Инсталирајте играта - Install via offline system.
3. Копирајте с'д'ржанието на този торент в инсталационната директорија на играта
4. Играјте!

Aj некој нека го објасни ова.
значи отвараш со даемон тулс
2.инсталираш преку опција офлајн
3.претпоставувам е кракот
4. не разбирам:pos:

Decki ja instalirav igrata, ama koga ja otvaram pisuva nesto disc does not exist, aj neka mi objasni nekoj sto treba da naprava? pisete ve molam

брај non-cd крак има на секаде по торентиве

Па глејте дечки ако не го ставите апдејтот 11.3 ќе си играте со цеде затоа најдете на гугле тој абдејт и после уживајтеси :)

Немора со 11.3 апдејтот кој ќе го стави не треба цеде и нема тоа да му се појавува

Back
На врв Bottom