Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Еве ми го составот во 2017 година :smir:

Untitled-1.jpg

Еве ти тактика..

Untitled-2.jpg

И + уште еден совет..ке наместиш за корнерите од десна страна левак и обратно и ке наместиш да ги упатуваат топките у 6 yard box. Најдобриот скокач у тимот ке го наместиш на Challenge keeper, и така ке бидеш многу поопасен од корнери :smir:

а со Нејмар како шпиц ептен ќе бидам опасен од корнер :)

Па кој ти рече Нејмар да го ставаш? Земи го Мексес, му истекува договор и можеш за 4-5 милиони да го земеш а мн е јак. Првата сезона имаше дадено 23 гола :vozbud:

Него сакам 4-3-3 да ирам ал никако да склопам добра тактика за оваа формација со тоа супорт, атак не ми иде со оваа формација

Кога играм на гости најчесто играм на контри, дома против послаби местам од почеток оверлоуд или атакинг колки да дадам гол у први 10 минути и после местам стандард и си пичат :)

мхм незнам пробав јас така со атакинг ал не идеше на пријателските едноставно одсечен шпицот ми беше незнам зошто(за 4-3-3 формација зборам)

Со кој тим играш? Пробај улогите на напаѓачите смени ги. Complete Forward(support)..Advanced Forward..Poacher. намести ги вака и пробај.

Да ве замолам нештo :).

Дајте ми линк од каде да ја симнам играва преку торент, ве молам .. по ПП.

Благодарам

ај некој нека организира online нешто да играме малце досадно ми стана против компјутер...

Еј а има ли македонска страна за играва ?

11 сезона сум па планирам да терам накај 20 сезони ... Веќе сум икона на клубот и тоа што е САФ за Манчестер јас ке бидам за Јуве :icon_bigg

11 сезона сум па планирам да терам накај 20 сезони ... Веќе сум икона на клубот и тоа што е САФ за Манчестер јас ке бидам за Јуве :icon_bigg

Состав нешто да пратиш да видиме и формација? Да видиме која е магијата..

Ќе може некој да ми даде новиот пач да го инсталирам, да ми даде крак за новиот пач. И ако не го мрзи да ме упати малце повеќе во играта да ми каже како да наместам тренинзи и други основни формации. Да ми каже кој играчи се талент, како да местам формација (не мислам за формација за тоа 4-3-3 такви глупости, туку да ми каже како да ги мотивирам, пред утакмица што да ставам такви работи).

Back
На врв Bottom