Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Покрај графиката, нов систем за праење тактики, дофрлања на инструкции за твоите играчи додека трае натпреварот, и други ситни промени.
Али ако не ја користиш графиката те разбирам до некаде. Топчињата и мене ми беа омилени до пред една година.

^ Иначе пари за софтвер кој ми помага во работа/ учење/ бизнис... да. За игра која ми треба за пополнување/трошење на време одредени денови. Не.

Покрај графиката, нов систем за праење тактики, дофрлања на инструкции за твоите играчи додека трае натпреварот, и други ситни промени.
Али ако не ја користиш графиката те разбирам до некаде. Топчињата и мене ми беа омилени до пред една година.

Топчињата се бре закон!!! :)

Мене во 2010ката ми беше смешно кога на пример фудбалер изјавува во јавност дека сака да оди во поголем тим веднаш и потоа ти му враќаш со коментар дека нема шанси да си оди од моменталниот тим и потоа тој изјавува дека единствена цел му е да освојува трофеи со моменталниот тим :tapp: Ко куче да е :)

Ај ќе видиме што ќе понуди 11кава, мада графиката на Менаџер не ми е толку битна ни на мене.

најмногу на 10ката ме нервираа цените на голманите...еден асален да не можеш да земеш за испод 50 мил. и кога ќе дојде сваќаш дека е пропадната инвестиција се додека не му поставиш рачно тренинг.

Незнам дали е до мене али некако помалце 20-годишни вондеркидс се наоѓаа на 10ката него на 9ката.
Интерфејсот не е толку значаен колку што е енџинот, бидејќи секој може да си го уреди како сака доколку има познавање во редење кодови... ако не има цели скинови за симињање па така можете да си играте на 10ката со 9ка скин ако тоа е проблемот :)
Неможете да кажете дека не се подобруваат од година во година, пред околу 5-6 год. ако ги имаш Роналдо и Зидан у екипа непобедлив си, сега имај ги Меси,Роналдо,Кака,Џиџи,Тери,Пујол... ако си тапа менаџер и падне нивото на хармонија ќе те шутнат веднаш.
Ако стварно ти се игра играва и посветиш време буквално со секој тим може да се успее.

Во 11-ката очекувам подобрени филтери, подобрен 3д енџин, подобрен делот за тренинг и повеќе вондеркидс.
и да, нека ги ослабнат Реал и Барса малце, секој почетник може уште од прва сезона да напраи трипл со нив.

да ама не заборајвајте на Фактот дека има и Читерски Програми за ФМ кој со мозе со Вардар да имс Будзет од 300 м :) гледам брат ми игра така симнал некоја чит програма ги има у Барса сите звезди со мозе да постојат на играта му викам како му е интересно да игра така вика се нервирал коа губел :) па немозес секојпат да победувас у играта :) али тоа е тоа додека има игри ке има и Читови

да ама не заборајвајте на Фактот дека има и Читерски Програми за ФМ кој со мозе со Вардар да имс Будзет од 300 м :) гледам брат ми игра така симнал некоја чит програма ги има у Барса сите звезди со мозе да постојат на играта му викам како му е интересно да игра така вика се нервирал коа губел :) па немозес секојпат да победувас у играта :) али тоа е тоа додека има игри ке има и Читови
остај ти брат ти шо се нервира.има диазепамче коа губи за смирување.:helou:
шала на страна не знам зашо али ја увек си играм на 2D Classic.многу ми е филинг со топчињата.И очекувам на следнава да средат тоа со трансферите малце,испод 25-30 милиони играч тешко да ќариш.

Треба малце трасферите да ги напраат по реални :) еден мочан Насри немозам да го донесам у тим

Osekam deka sega ke gi ojacat mnogu Miler i Schweini za razlika od 10 kade bea sranje ali btw ne mozete da kazete deka 2010 ne ja biva , igrava e strasna.

Какви конфигурациски побарувања че има новава? Иначе десетката арна ми е, тоа со вондеркидојте е малце тапа, ама па ме бива. Од последна англиска го носам во премиер лига и нирвана доживувам.

Уште еден dlc ќе пуштаат а :)

Мора да го нормализираат Роналдо малце, не е интересно по 50 гола да дава.

Инфото у прв пост има шанси да не е точно пошо нема ништо официјално од SI.

Какви конфигурациски побарувања че има новава? Иначе десетката арна ми е, тоа со вондеркидојте е малце тапа, ама па ме бива. Од последна англиска го носам во премиер лига и нирвана доживувам.

Тоа е интересното у играта со некој НО ЛИФЕ КЛУБ да го издигнес .... а не со реал или со барса со огромен будзет .. :)

Back
На врв Bottom