Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
f3hvn9.jpg

Kој баг:tapp:
Вкупно изгубиле 2:1, битно поминале во 4 круг. Тешко дека имам некакви шанси против нив, УЕФА е од нивна страна :D

f3hvn9.jpg

Вкупно изгубиле 2:1, битно поминале во 4 круг. Тешко дека имам некакви шанси против нив, УЕФА е од нивна страна :D

А од кога Евро Куп(Европа Лига) е исто со Лига на Шампиони!?

f3hvn9.jpg

Море овие отпаднале од ЛШ, нели глеаш !? :)
--- надополнето: Jul 26, 2011 2:14 PM ---
Сутлијаш ме претркал...

Не ни гледав дека испаднале од ЛШ пред тоа.
Еден
4251895016_f217d59925.jpg
за мене.

Тимот на Сандерленд, во втората сезона

UcwQd.jpg

Табелата до сега

R4Qw1.jpg

Табела и резултатите од ЛШ, зашто завршив на 3то место претходната сезона

gcdwC.jpg

Почнав со Партизан..5ти во Суперлигата на Србија после 3 кола од 1во до 6то исти поени -.- ... Влегов во Лига на Шампиони..во 3то квалификациско коло имав до сега најголема победа 5-0 прв натпревар и втор 3-0 вкупно 8-0 - рекорд сега за сега...ми се насобраа еден куп повредени играчи изнакупував не толку познати но просечни млади играчи и сега кога ми оздравеа овие повредениве појма немам како да се справам со нив затоа што имам еден куп околу 30 и нешто играчи...а на почеток имав околу 20 во тимот :D мали проблеми со финансии за купување на играчи но добро се заврши овој трансфер период е сега да видам што ке направам во Лига на Шампиони во група со Арсенал,Рома и Фенрбахче како ке пројдам појма немам цел ми е 3то место па во Лига на Европа :)

Па ја никад у тим не би остаел 30 играча како прво немоем да ги ротирам толку многу како второ коштаат пари како трето ги шиткам нив и правам пари за трансфери

работата е у тоа што сите имаат ниски плати:D не коштаат многу од новите само еден платив 2М ресто ги купив за ниски цени намалував колку можев и еве го тој за 2М што го земав ме спаси во прво коло на суперлига им бапна гол и ми донесе 3 поени се исплати човекот ама околу регистрирањето на играчи ми е најголем проблем кого да оставам кого да вклучам...ама што да правам имав 5 повредени играчи со 15 не се игра и еден по еден за секоја позиција појак играч да имам и таман се насобраа 30 комада xD во зимскиов трансфер период ке летаат некои овие постариве само Крстаиќ ке го оставам наредно лето ке се пензионира и така а и добар играч е :)

znae li nekoj key za fifa manager 2011 !! ve molam !!!

Дали ги знае некој сите пачови од прв до последен како идеа , за да ги симнам и да ги инсталирам еден по еден

Што ќе ти ги сите кој моеш директно 1.3 да го стаеш ?

Па мислам дека треба сите еден по еден да се стават

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom