Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Kој баг
Вкупно изгубиле 2:1, битно поминале во 4 круг. Тешко дека имам некакви шанси против нив, УЕФА е од нивна страна![]()
![]()
Kој баг
Вкупно изгубиле 2:1, битно поминале во 4 круг. Тешко дека имам некакви шанси против нив, УЕФА е од нивна страна![]()

У живо да не е поарен ?Луѓе што олку Јуве заглавен до душа на FM11 ?

Па свака им част ако се олку задужениУ живо да не е поарен ?![]()
мали проблеми со финансии за купување на играчи но добро се заврши овој трансфер период е сега да видам што ке направам во Лига на Шампиони во група со Арсенал,Рома и Фенрбахче како ке пројдам појма немам цел ми е 3то место па во Лига на Европа 
не коштаат многу од новите само еден платив 2М ресто ги купив за ниски цени намалував колку можев и еве го тој за 2М што го земав ме спаси во прво коло на суперлига им бапна гол и ми донесе 3 поени се исплати човекот ама околу регистрирањето на играчи ми е најголем проблем кого да оставам кого да вклучам...ама што да правам имав 5 повредени играчи со 15 не се игра и еден по еден за секоја позиција појак играч да имам и таман се насобраа 30 комада xD во зимскиов трансфер период ке летаат некои овие постариве само Крстаиќ ке го оставам наредно лето ке се пензионира и така а и добар играч е