Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
npowercham.png

southampto.png

southa1308995070.png

Еве со Саутемптон, клучните играчи од тимот ми се на позајмица, не знам како ќе биде во Премиер Лигата :D

Незнам дали се случило кај некој од вас новиот стадион да се вика по негово име.Кај мене Јуве ке прави нов стадион и името на стадионот ке биде моето име ! Ке има капацитет од 61.106 седишта и ке можам да почнам да играм на него од 2016 а сега сум на почетокот на 2014-2015 сезона.
На Менаџер 2009 ми изградија со Вардар кога играв, некаде во 2040 и кусур. Сејвот ми се заеба некаде кај 2056-7 :(
Мислам дека подоминантен тим не постоел во светот дотогаш :D

Може некој да ми даде линк за да ја симнам играта (добар линк, англиска верзија по можност) и најновиот или најдобриот пач. И да, затоа што сум почетник да ми кажете што треба да игра добро играч од дефанзива, средина и напад... (ако ме разбирате :) )
Благодарам однапред

Me2 најнов пач тие 11.3 а за играчите зависи со кого сакаш да играш

Абе играчиве ко шеќерчиња од самопослуга ми ги земаат, дај кажете како да ги задржувам пошто играм со нискорангиран тим ( Победа Прилеп ака Викторија), ама си земам некој африканчиња јаки шо идат по секако и одма се појавува некој катарски тим нуди 2 мил и бордов го приваќа трансферот.

Хаха па кој потпишуеш акни 15-20 милиона клауза и ќе видиш дали ќе ти ги бара некој :)

Досадно ми стана со Вардар, па фатив да играм со Ovideo во 3та Шпанска лига. Некое препораки за гага засилување? :D

Me2 најнов пач тие 11.3 а за играчите зависи со кого сакаш да играш
За играчите мислев пример 1-8 лошо, 8-14 така-така, 15-20 најдобро...
И друг пример, за крило треба да има добар crossing, creativy, speed, acceleration ако ме разбираш

Досадно ми стана со Вардар, па фатив да играм со Ovideo во 3та Шпанска лига. Некое препораки за гага засилување? :D
Ahmed Soukouna го пробај, добар поачер/десно крило, бесплатен трансфер, млад играч..

Ова Football Manager 2011 е уствари она FIFA Manager, така ли?
И дајте наваму торент, или ако ја има на замунда уште подобро, и секако најнов пач.
Фала однапред момци!

И дајте наваму торент, или ако ја има на замунда уште подобро, и секако најнов пач.
Фала однапред момци!
Не не, друга игра си е Фифа менаџер. А торент ти пратив у инбокс.

Фала однапред момци!
не! фифа менаџер е друга оваа подобра е :) барај на пајрат беј има добри торенти

Ahmed Soukouna го пробај, добар поачер/десно крило, бесплатен трансфер, млад играч..
Матер му ебам, тука игра во Сосиедад и секогаш ми брца голови :)
Иначе во петата сезона падна и примера, освоив со депортиво со 98 бода, 5 повеќе од реал Мадрид.
Испаднав во полуфинале на ЛШ од челзи па не ја одбранив титулата во ЛШ.
Освоив и супер куп на европа и тоа светското за клубови.
Годинава имав доста солиден тим, тие горе што ги имав пишано плус Бабакар од Фиорентина, Серхио рамос од Реал, Аубамејанг (или како и да се чита, од Милан го земав) и Бебе од манчестер.
За следнава сезона веќе го лапнав Каналес, а може и уште по некој ќе земам за да се комплетира клубот и да почнам да газам поубаво :D
Иначе станав и селектор на Уругвај :D

Фала многу, ја пуштив да се симнува оваа од РЕЛОАДЕД, сега кој пач да и ставам, можете ли да ми пратите линк по ПП, бидејќи гледам имало пач ОУТЛАВ и СКИДРОУ, ви знаете боље.
--- надополнето: Jun 27, 2011 3:19 PM ---
Фала многу, ја пуштив да се симнува оваа од РЕЛОАДЕД, сега кој пач да и ставам, можете ли да ми пратите линк по ПП, бидејќи гледам имало пач ОУТЛАВ и СКИДРОУ, ви знаете боље.
Најдов на софтпедиа нема потреба, фала :)

Back
На врв Bottom