Сутлијаш
PAZZO PAZZINI
Еве со Саутемптон, клучните играчи од тимот ми се на позајмица, не знам како ќе биде во Премиер Лигата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

На Менаџер 2009 ми изградија со Вардар кога играв, некаде во 2040 и кусур. Сејвот ми се заеба некаде кај 2056-7Незнам дали се случило кај некој од вас новиот стадион да се вика по негово име.Кај мене Јуве ке прави нов стадион и името на стадионот ке биде моето име ! Ке има капацитет од 61.106 седишта и ке можам да почнам да играм на него од 2016 а сега сум на почетокот на 2014-2015 сезона.

)

За играчите мислев пример 1-8 лошо, 8-14 така-така, 15-20 најдобро...Me2 најнов пач тие 11.3 а за играчите зависи со кого сакаш да играш
Ahmed Soukouna го пробај, добар поачер/десно крило, бесплатен трансфер, млад играч..Досадно ми стана со Вардар, па фатив да играм со Ovideo во 3та Шпанска лига. Некое препораки за гага засилување?![]()
Не не, друга игра си е Фифа менаџер. А торент ти пратив у инбокс.Ова Football Manager 2011 е уствари она FIFA Manager, така ли?
И дајте наваму торент, или ако ја има на замунда уште подобро, и секако најнов пач.
Фала однапред момци!
не! фифа менаџер е друга оваа подобра еОва Football Manager 2011 е уствари она FIFA Manager, така ли?
И дајте наваму торент, или ако ја има на замунда уште подобро, и секако најнов пач.
Фала однапред момци!
барај на пајрат беј има добри торентиМатер му ебам, тука игра во Сосиедад и секогаш ми брца головиAhmed Soukouna го пробај, добар поачер/десно крило, бесплатен трансфер, млад играч..

Најдов на софтпедиа нема потреба, фалаФала многу, ја пуштив да се симнува оваа од РЕЛОАДЕД, сега кој пач да и ставам, можете ли да ми пратите линк по ПП, бидејќи гледам имало пач ОУТЛАВ и СКИДРОУ, ви знаете боље.