На Менаџер 2009 ми изградија со Вардар кога играв, некаде во 2040 и кусур. Сејвот ми се заеба некаде кај 2056-7Незнам дали се случило кај некој од вас новиот стадион да се вика по негово име.Кај мене Јуве ке прави нов стадион и името на стадионот ке биде моето име ! Ке има капацитет од 61.106 седишта и ке можам да почнам да играм на него од 2016 а сега сум на почетокот на 2014-2015 сезона.
За играчите мислев пример 1-8 лошо, 8-14 така-така, 15-20 најдобро...Me2 најнов пач тие 11.3 а за играчите зависи со кого сакаш да играш
Ahmed Soukouna го пробај, добар поачер/десно крило, бесплатен трансфер, млад играч..Досадно ми стана со Вардар, па фатив да играм со Ovideo во 3та Шпанска лига. Некое препораки за гага засилување?
Не не, друга игра си е Фифа менаџер. А торент ти пратив у инбокс.Ова Football Manager 2011 е уствари она FIFA Manager, така ли?
И дајте наваму торент, или ако ја има на замунда уште подобро, и секако најнов пач.
Фала однапред момци!
не! фифа менаџер е друга оваа подобра е барај на пајрат беј има добри торентиОва Football Manager 2011 е уствари она FIFA Manager, така ли?
И дајте наваму торент, или ако ја има на замунда уште подобро, и секако најнов пач.
Фала однапред момци!
Матер му ебам, тука игра во Сосиедад и секогаш ми брца головиAhmed Soukouna го пробај, добар поачер/десно крило, бесплатен трансфер, млад играч..
Најдов на софтпедиа нема потреба, фалаФала многу, ја пуштив да се симнува оваа од РЕЛОАДЕД, сега кој пач да и ставам, можете ли да ми пратите линк по ПП, бидејќи гледам имало пач ОУТЛАВ и СКИДРОУ, ви знаете боље.