Football Manager 2011

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Еве со Саутемптон, клучните играчи од тимот ми се на позајмица, не знам како ќе биде во Премиер Лигата :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.747
Незнам дали се случило кај некој од вас новиот стадион да се вика по негово име.Кај мене Јуве ке прави нов стадион и името на стадионот ке биде моето име ! Ке има капацитет од 61.106 седишта и ке можам да почнам да играм на него од 2016 а сега сум на почетокот на 2014-2015 сезона.
На Менаџер 2009 ми изградија со Вардар кога играв, некаде во 2040 и кусур. Сејвот ми се заеба некаде кај 2056-7 :(
Мислам дека подоминантен тим не постоел во светот дотогаш :D

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Може некој да ми даде линк за да ја симнам играта (добар линк, англиска верзија по можност) и најновиот или најдобриот пач. И да, затоа што сум почетник да ми кажете што треба да игра добро играч од дефанзива, средина и напад... (ако ме разбирате :) )
Благодарам однапред

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Me2 најнов пач тие 11.3 а за играчите зависи со кого сакаш да играш

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Абе играчиве ко шеќерчиња од самопослуга ми ги земаат, дај кажете како да ги задржувам пошто играм со нискорангиран тим ( Победа Прилеп ака Викторија), ама си земам некој африканчиња јаки шо идат по секако и одма се појавува некој катарски тим нуди 2 мил и бордов го приваќа трансферот.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Хаха па кој потпишуеш акни 15-20 милиона клауза и ќе видиш дали ќе ти ги бара некој :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Досадно ми стана со Вардар, па фатив да играм со Ovideo во 3та Шпанска лига. Некое препораки за гага засилување? :D

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Me2 најнов пач тие 11.3 а за играчите зависи со кого сакаш да играш
За играчите мислев пример 1-8 лошо, 8-14 така-така, 15-20 најдобро...
И друг пример, за крило треба да има добар crossing, creativy, speed, acceleration ако ме разбираш

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Досадно ми стана со Вардар, па фатив да играм со Ovideo во 3та Шпанска лига. Некое препораки за гага засилување? :D
Ahmed Soukouna го пробај, добар поачер/десно крило, бесплатен трансфер, млад играч..

A

Auditore

Гостин
Ова Football Manager 2011 е уствари она FIFA Manager, така ли?
И дајте наваму торент, или ако ја има на замунда уште подобро, и секако најнов пач.
Фала однапред момци!

G

GucciMane

Гостин
И дајте наваму торент, или ако ја има на замунда уште подобро, и секако најнов пач.
Фала однапред момци!
Не не, друга игра си е Фифа менаџер. А торент ти пратив у инбокс.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Фала однапред момци!
не! фифа менаџер е друга оваа подобра е :) барај на пајрат беј има добри торенти

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.070
Поени од реакции
74.747
Ahmed Soukouna го пробај, добар поачер/десно крило, бесплатен трансфер, млад играч..
Матер му ебам, тука игра во Сосиедад и секогаш ми брца голови :)
Иначе во петата сезона падна и примера, освоив со депортиво со 98 бода, 5 повеќе од реал Мадрид.
Испаднав во полуфинале на ЛШ од челзи па не ја одбранив титулата во ЛШ.
Освоив и супер куп на европа и тоа светското за клубови.
Годинава имав доста солиден тим, тие горе што ги имав пишано плус Бабакар од Фиорентина, Серхио рамос од Реал, Аубамејанг (или како и да се чита, од Милан го земав) и Бебе од манчестер.
За следнава сезона веќе го лапнав Каналес, а може и уште по некој ќе земам за да се комплетира клубот и да почнам да газам поубаво :D
Иначе станав и селектор на Уругвај :D

A

Auditore

Гостин
Фала многу, ја пуштив да се симнува оваа од РЕЛОАДЕД, сега кој пач да и ставам, можете ли да ми пратите линк по ПП, бидејќи гледам имало пач ОУТЛАВ и СКИДРОУ, ви знаете боље.
--- надополнето: Jun 27, 2011 3:19 PM ---
Фала многу, ја пуштив да се симнува оваа од РЕЛОАДЕД, сега кој пач да и ставам, можете ли да ми пратите линк по ПП, бидејќи гледам имало пач ОУТЛАВ и СКИДРОУ, ви знаете боље.
Најдов на софтпедиа нема потреба, фала :)

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
New Stadium.JPG

срцки се :) само мака ќе ми биде за ОТ :)

Kajgana Shop

На врв Bottom