Football Manager 2010

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Почнав со Сампдорија, скромен буџет на почеток на сезона, 7 милиони. Продадов некои отпадоци, собрав 16 милки ги купив Ди Мариа и Верковтцев. После 13 кола сум 10 место, експериментирав во првите неколку кола со тактиката, сега мислам дека ја најдов вистинската и очекувам на крајот да завршам некаде околу 4-5 место. Изиграв нерешено со Милан дома, ги тепав Јуве во гости, и изгубив од Интер во гости. Зезнато е што имам 11 играчи кои се на позајмица кај мене, а 3-4 од тие ми се стандардни првотимци. Ако не капарисам сега нешто на полусезона за без пари, или ако наредна сезона не ми дадат подобар буџет, ќе треба да играм со младите играчи. :)

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Ќе ми објасни некој за тренинзите што како?
Ако сакате мислам..

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
A

Alexander Nevsky

Гостин
За тренинзите имаш готови направени.Мислам дека Тугс Тренинг се најдобри сеа ке ти најдам линк и ќе ти дадам.

Член од
21 април 2008
Мислења
181
Поени од реакции
4
Да ви се пофалам. Уште првата сезона со Јувентус Освоив Лига на Шампиони. Во финалето играв со Ливерпул :tv: и одвај ги тепав на пенали. заборавив тогаш да земам скриншот ама еве и на оваа слика пишува

А во лигата интер ми побегна 10 бода. Го освоив "само" второто место. Во купот изгубив од рома на пенали. Имав 2 црвени картони уште во првото полувреме и некако извадив 4-4 (а ми водеа 3-0).

П.С. сега сум тренер и на Бразил

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
од словенија или словачка не знам од каде точно но ми даде еден со 17 завршница (форматиран и е компјутерот нова сезона играм) а ако ви треба напаѓач купете го бабакар од фиорентира едноставно растура

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.081
Поени од реакции
1.638

Не сум сигурен дали е реген, али оценките и презимето му се epic.Кај мене на почеток го имаше во Austria Wien, пробав да го земам али ради добрите скаути ми се направи transfer story leaked и Реал ми го лапнаа.

edit: море не бил реген

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
неможам да го најдам пачот за македонска лига ќе ми го дае некој?

F

fantomX

Гостин
Како оди ова развивањево на помлади играчи? Во втора сезона во Челзи ми го даде некој Dixon, напаѓач, во младинците во 20 натпревари имаше 25 гола. Втора полојна од сезона ми го повредија Дрогба на подолго, и го играв младичов. 17 пати стартер и 3 пати резерва - 13 гола, 2 во финале на ЕВРО Куп против Баерн Минхен.
Сега трета сезона, 4 пати стартер, 1 од клупа - 6 гола (еден хеттрик). Има наполнето 17 години сега, а не забележувам во Attributes да напредува воопшто, а веќе сум скоро октомври месец од трета сезона - го играм од март негде. Чаре?

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Како оди ова развивањево на помлади играчи? Во втора сезона во Челзи ми го даде некој Dixon, напаѓач, во младинците во 20 натпревари имаше 25 гола. Втора полојна од сезона ми го повредија Дрогба на подолго, и го играв младичов. 17 пати стартер и 3 пати резерва - 13 гола, 2 во финале на ЕВРО Куп против Баерн Минхен.
Сега трета сезона, 4 пати стартер, 1 од клупа - 6 гола (еден хеттрик). Има наполнето 17 години сега, а не забележувам во Attributes да напредува воопшто, а веќе сум скоро октомври месец од трета сезона - го играм од март негде. Чаре?
Стај му тутор некој од појаките играчи (Анелка, Дрогба, Агуеро...). Ако не знаеш како се прави ова, пиши, ќе ти објаснам. Стај им и тренинзи, еве ти еден кој го користам јас и кој се покажал доста солиден. Tи пишува на линкот што како околу поставувањето на тренингот. Би требало со ова да се придонесе кон зголемување на атрибутите. Доколку не помага ни ова, најди си ноф стручен стаф. :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom