Имаш на официјалниот форум од играта Под-Форум кој се вика Tactics & Training Tips, во него имаш многу training schedules за симнување.Ќе ми објасни некој за тренинзите што како?
Ако сакате мислам..
Слабо...Чек дис аут.
Стај му тутор некој од појаките играчи (Анелка, Дрогба, Агуеро...). Ако не знаеш како се прави ова, пиши, ќе ти објаснам. Стај им и тренинзи, еве ти еден кој го користам јас и кој се покажал доста солиден. Tи пишува на линкот што како околу поставувањето на тренингот. Би требало со ова да се придонесе кон зголемување на атрибутите. Доколку не помага ни ова, најди си ноф стручен стаф.Како оди ова развивањево на помлади играчи? Во втора сезона во Челзи ми го даде некој Dixon, напаѓач, во младинците во 20 натпревари имаше 25 гола. Втора полојна од сезона ми го повредија Дрогба на подолго, и го играв младичов. 17 пати стартер и 3 пати резерва - 13 гола, 2 во финале на ЕВРО Куп против Баерн Минхен.
Сега трета сезона, 4 пати стартер, 1 од клупа - 6 гола (еден хеттрик). Има наполнето 17 години сега, а не забележувам во Attributes да напредува воопшто, а веќе сум скоро октомври месец од трета сезона - го играм од март негде. Чаре?