F
fantomX
Гостин
Изиграв јас една сезона веќе со Челзи, немам пробано други формации, ама 4-3-3 е страшна. Не знам дали оти Дрогба, Агуеро и Анелка се напред, ама одлична формација. Сега Суарез место Анелка ќе оди, арно шо го обезбедив на време, и овде трансфер-банот го вметнале на Челзи. :pos2:Повелеле. Симни, стај у графикс, среди у преференсес, и воала - ќе си ги имаш логоата.
Иначе, форумчево е одлично, можеш и други корисни работи да си најдеш... Од тактики, тренинзи, па се до амблеми на репрезентации, катаут фејспакови и тако даље...
Почнал пак наново. Сејфуваното го избришал целосно. Знам, глупо е да ти прекини така особено ако ти тргнало појќе сезони со еден клуб, ама не нашол и тој решение, а и јас не би бил најсреќен да ми се случи такво нешто.Не те разбирам ја избришал само сејфуваната игра па пак ја ставил или почнал наново со друг клуб? Ако е така не ми помагаш баш многу зошто јас не сакам да почнам со друг клуб глупо ми е сакам тој сејф да го играм :jaj:.
Спонав и јас оти не си единствен, и убо би било некој понавлезен во играва и да сретнал вакво нешто да кажи шо е проблемот.