Football Manager 2010

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Пиши нешто повеќе, трансфери, тактика и сл.
не го следам често мак фудбалот, незнам прашај некој од овие што повеќе се разбираат во тоа... за тактиката, играм 4-3-1-2... еве со кој прв тим играм...

--------------------------------Маџовски

---------Милосављевич----Карчев----Димитровски----Љубисављевич

----------------Блажевски---Трипуновски---Ристов

----------------------Шабани(купен од Металург)

---------------------------Ступич--Наумовски

Член од
26 јуни 2009
Мислења
79
Поени од реакции
0
мене ми се случуе еден многу лош филм..си играм со Hamburger и на полу сезона прв ги плескав сите..е сеа од кога почнав вторава половина 5-6 утакмици го јадам од секој, па и од аутсајдериве..а ни играч ми е повреден, ни сум шитнал некој..ништо се исто али губам ко грчка..да не е проблемот што се е исто :) ? или ако имате некој совет за теам талк или нешто кажете зашто компјутерскава галантеријава по дома во опаснот ми е :) :) :) поздрав!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.825
Поени од реакции
30.711
И на мене ми се случува истото. Играм со Њукасл и добро ми тргна, го слушав и асистентот, ама примам голови на шега. Моите се скапуваат за еден гол да дадат, а овие со еден пас по средина и одма прават шанси за гол, ми ги прават дефанзивците идиоти. Менев формации затварав дупки уште што ли не и јок не иде.:toe:

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Истото ми се случува и мене со Њукасл. Супер почнав со неколку победи и нерешени, па одеднаш се тргна надолу. НЕ можев победа да издвојувам не знам колку кола по ред, бев на работ на отказ, сите играчи имаат недоверба во моите квалитети, има lack of harmony во клубот, ама сега почнав со една понапаѓачка тактика да играм и до Нова Година дојдов до трето место. Сега ќе видам во продолжение од сезоната.
И најмногу што ме нервира на новиов ФМ, го имаше тоа и на старите изданија, ама на ова е изразено, а тое е откако ќе даде мојата екипа гол, противниците веднаш почнуваат со напаѓачка формација и за минута-две ми даваат гол. Скоро секогаш така се случува, и да дадам во 90 минута гол, одма ми враќаат во 92. :tapp:

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22

сега почнав, трета пријателска ми е, сиена со прва постава играја
Пелистер 2-0 Пелистер у21
Н. Форест 3-4 Пелистер
Сиена 1-2 Пелистер :vozbud: (3 пречки, 7 clear cut... малце (одпојќе) нереално е)

цццц шо е ова бе сите Македонци татарски зборат

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Продадов неколку играчи затоа што имаат преголем состав. Тие што никој ги нејќеше ги дадов за многу помала цена, некои и беспари. Од играчите што ги донесов највеќе се покажуваат Запата, Буњамин Шабани и Врсковски.

Тактиката, со послаби екипи двете крила одат понапред, десно игра Емир Шабани, лево Благојче Рутевски.

Тапа предсезона, али уште ја барав вистинската тактика и правите играчи за неа. Две утакмици од прва лига, нерешно во гости со Македонија што мислам дека е сосема солидно и победа над Вардар во гости со играч помалце.(последни 10 минути) Скриншот подоле :)

:pipi:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ја снимив све играта убоо, ја пуштам и ми бара ЦД. Треба крак.. не најдов нигде туе :/

Што е проблемот!? :uvo:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
симни diamond tools и најди го .iso фајлот и напрај му mount... тоа е све

П.С. ми здосади у Мк лига... премногу е лесно, ќе земеш 2-3 странци кои се без договор и ќе им ги купиш клучните фудбалери на Работнички и Македонија Ѓ.П. и све газиш... само прва сезона е малце зезната али откога ќе освоиш титула у прва сезона после е многу полесно... сеа само што завршив со третата сезона, за тоа време освоив -

Мак. лига - 3 пати
Мак. куп - 2 пати
Мак. супер куп - еднаш

и еднаш стигнав до трето квалификациско коло од ЛШ(пред плеј-оф) против Макаби Хаифа али ме истребија одма, 4-0:2-4 вкупно 8-2 за нив:uvo:

сеа планирам да заминам у странство негде... ме бараат у трета лига во Германија(Динамо Дрезден) вајда ќе прифатам доколку ме одбијат од Асколи :)

Член од
16 септември 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
Луѓе ми теба помош оваа многу ми пречи :)

Незнам што направив но играчите од листата се измешани..

Еве погледнете ја сликата..

http://img233.yfrog.com/i/photoq.png/

Фала

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Член од
16 септември 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
Фала. Уште нешто имам слики за играчи за ФМ.. ги користев онаа година за ФМ 9 сега дали може истите да ги користам?
и како да се вика фолдерот во кој ги ставам graphics ли беше ?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Фала. Уште нешто имам слики за играчи за ФМ.. ги користев онаа година за ФМ 9 сега дали може истите да ги користам?
и како да се вика фолдерот во кој ги ставам graphics ли беше ?
Можеш да ги користиш истите од прошлата, ама ќе ти се сменат и на тие што ги имаш (Реал, Барса, Милан...) ќе ти бидат старите. Затоа спушти си нови што ги има по страниве.
И да, така се вика фолдерот.

Kajgana Shop

На врв Bottom