Football Manager 2010

Член од
16 септември 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
[/quote]Дефо до сега, 10 меча во ПЛ 14 голови, 3 меча во ЛШ 8 голови, се на се 15 меча 22 гола :|, 12 коло во Англија, 43 постигнати голови од тимот, пак очигледно ке надминам 100ка на крај.[/quote]

да се приклучам во дискусијава :)

кај мене бензема играше топ оваа сезона,ама ми го скинаа на 3 месеци

Да не се повредеше,ке дадеше уште многу голови :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.947
Дефо на крај од сезона, пишав на претходната страна, од 25 меча во ПЛ даде 33 голови, во ЛШ од 11 мечеви постигна 16 голови, во тек на цела сезона од 40 мечеви постигна се на се 50 голови, 20 асистенции и 13 пати бил man of the match. :)

Штета си наполни човекот 29 години и време е да направам пари на него, а Палошки уз Ленон и Џеко ке ми биде главен напад во иднина.

едит : Mилан стандард, Дефо моментално ми е проценет на 10 милиони долари ( што е чудно со оглед на фактот дека 3 години по ред е убер најдобар на глобално ниво ), отидов offer to clubs и го нудев за 40 милиони, и ете ги Милан со понуда за 30 милиони долари. Трансферот е финализиран, во минатото Дефо бил земен за 26м долари а вчера реков премија ке е да биде шитнат измеѓу 25-30м, што значи супер зделка е направена.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Штета си наполни човекот 29 години и време е да направам пари на него, а Палошки уз Ленон и Џеко ке ми биде главен напад во иднина.
E да, баш за Ленон сакав да те прашам. Добар е на терен? Вака според профилот што му го видов кај мене, не изгледаше ветувачки. :леводесно:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.329
Поени од реакции
46.947
E да, баш за Ленон сакав да те прашам. Добар е на терен? Вака според профилот што му го видов кај мене, не изгледаше ветувачки. :леводесно:
Ленон е струја на терен, со оглед дека играм со 3 st, му ставив да тренира за напаѓач и од amrc сега ми е amr/fc и парчосуе.
Последнава сезона од вкупно 41 натпревар, даде 23 голови и имаше 25 асистенции.

Aко го планирате за десно крило, слободно, исто и за втор напаѓач, само за тука удрете и опција за тренинг на таа позиција.

Слично постапувам и со Модрич, полека но сигурно може да игра и како fc.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.761
Поени од реакции
9.867
Ленон е струја на терен, со оглед дека играм со 3 st, му ставив да тренира за напаѓач и од amrc сега ми е amr/fc и парчосуе.
Последнава сезона од вкупно 41 натпревар, даде 23 голови и имаше 25 асистенции.

Aко го планирате за десно крило, слободно, исто и за втор напаѓач, само за тука удрете и опција за тренинг на таа позиција.

Слично постапувам и со Модрич, полека но сигурно може да игра и како fc.
Му завршува договорот за 6 месеци кај мене (доколку не му го продолжиле дур се канам ја), па затоа да се распрашам пред да му пратам договор. Како алтернатива за Рибери кој ми е неприкосновен десно ќе го земам, Диего и Џагоев ги имам за амц, така да пополнет сум таму. Е во тој случај не знам што би правел со Фаусто Роси, кој игра баш на тие позиции (амр и амц). Го пратив една година на позајмица во Сампдорија, имаше одлична сезона, арно ама одкако се врати кај мене не му оди баш. Профилот не му е лош, напротив, солиден е, али слаб ми е на терен. Пробав пак со позајмица ама никој го нејќе а и самиот смета дека е предобар да биде позајмен. Го форсирав долго време, али не е тоа тоа... Нејќам да го продадам, изгледа ветувачки, па ќе го оставам како трета алтернатива за десно и за среде.

Член од
16 септември 2009
Мислења
14
Поени од реакции
0
Дефо на крај од сезона, пишав на претходната страна, од 25 меча во ПЛ даде 33 голови, во ЛШ од 11 мечеви постигна 16 голови, во тек на цела сезона од 40 мечеви постигна се на се 50 голови, 20 асистенции и 13 пати бил man of the match. :)

едит : Mилан стандард, Дефо моментално ми е проценет на 10 милиони долари ( што е чудно со оглед на фактот дека 3 години по ред е убер најдобар на глобално ниво ), отидов offer to clubs и го нудев за 40 милиони, и ете ги Милан со понуда за 30 милиони долари. Трансферот е финализиран, во минатото Дефо бил земен за 26м долари а вчера реков премија ке е да биде шитнат измеѓу 25-30м, што значи супер зделка е направена.
супер си извадил..
ја најдов одлични деца во бразил и аргентина по 16-17 години со голем потенцијал.така да ке правам реконструкција,ван дер варт си оди и гранеро оваа сезона а ке дојдат 5 нови играчи по 17 год од америка што ја скаутирав.
А досега највеќе пари за продажба извадив од игуаин,отиде за 50 милиони во манчестер јунајтед.

Lovec

http://trophymanager.com/
Член од
14 февруари 2010
Мислења
65
Поени од реакции
1
и уште еднаш ќе пишам дали може помош !!!!!!!!!!!!!
кога играм во маќедонскава лига и кога сум во игра излезам до маин мени и за да одам лоад многу забавува дури и не вклучува а во друга лига си оди бес проблем дали е до рарот нешто што сум го слевнал или нешто друго ај ако може помош како да го решам

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.151
Да ве прашам како прикачувате слики на форумов? Јас еколку пати се обидев и ми вика прикачувањето е неуспешно.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Само што почнах со Јуве..Ако имате некој совет засилување ова она кажете.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Syn, не ми е јасно како успеваш со ваков никаков тим(у споредба со мојот кој го иам во Сити) да бележиш такви успеси... дали ги регистрираш пре-меч сугестиите, дали па стрикно им одредуваш на поединците што да тренираат, дали имаш зголемен тренинг режим..

незнам али стварно твојава екипа у целина е второкласна у споредба со мојата во Сити...

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Сеуште сум во игра за титула во прва сезона со Парма.:tv:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
абе да ве прашам, зашто дур играм не можам да ги глеам утакмиците од ЛШ,Европа Лига,СП,ЕП,Супер куп... можеше на 09 сеа неможе..

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ах менаѓеров колку сати ми има одземено само хехе луд сум за играње.... Посебно 2010 ја играм доста време со кого немам играно со Челзи,Јунајтед,Интер,Арсенал,Ливерпул играв со едни 3 лигаши Карслие ги влегов 1 лига и после заминав за во Манчестер Ј немаа асолен трењер хехе а еднаш во Интер ме зедоа мур го имаа избркано уште прва сезона а после него го зеле Матеус абе крш цел тим за никаде го имаше Сантон го имаше дадено во Лацио и никако да го купам назад па морав Рафиња да го земам... Сега имам нов сејв играм со Сампдориа прва сезона 5 место со оглед на тимот што го имав супер поминав 4 место ми избега за 3 бода благодарение на патетичниот голман мој.... Сега земам голман најверојатно Оскар Устари го земам и напад да појаќам ќе ставам и скринови нареден пат. Бтв играва ја играм веќе 6 години мислам за Серијалот Менаџер:pipi:

@Syn Гледам играш со Тотнем имав играно и јас со нив Павличенко е добар ама Дефо и Грауч ми играа прва постава,Ленон најчесто Реал ми го земаше за 20 милиона мераци плус во формацијата шо ја играм не ми се вклопуваше некако јесте брз е али технички е нула во споредба на пример со Модрич кој е зверка,би требало Дефо и Крауч да ги играш али сепак зависи од тебе земиго Јанг таман ќе да ти биде за 3 напред...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.151
По втор пат:

Да ве прашам како прикачувате слики на форумов? Јас еколку пати се обидев и ми вика прикачувањето е неуспешно.

Kajgana Shop

На врв Bottom