Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Друже, симнуваше некој додатен крак? Ако имаш и ако не ти е проблем да ми пратиш линкче зашто ја симнав истава верзија ама не ми ја стартува.
Не бе друже ништо неам симнувано.Ми ја стартуваше одма без проблем. Види дирекст и тие ред други работи инсталирај па пробај пак

aj be help nekoj
gledam istiov problem i nekoj drug go imat prijaveno ama ne e odgovoren
10816007_899877460024456_1551862549_n.jpg

Другари и мене истово ми го дава симнав директ х и фрејмворк али пак истото ми го дава има ли чаре?

Ovaa izgleda ke e najglupata fm. Mnogu loai kritiki se iznaslusav ... Sto ke kazete vie da ja kupuvam ili da batalam podobro da igram 2010 :)

Ovaa izgleda ke e najglupata fm. Mnogu loai kritiki se iznaslusav ... Sto ke kazete vie da ja kupuvam ili da batalam podobro da igram 2010 :)
сеа за сеа е лоша, ќе видиме со некој нареден апдејт, јануари негде. Терај ја десетката :)

Да ве прашам, користи некој 3DM од замунда?
Ја симнав јас, ама не ми ја пушта воопшто играта, излегува уште на старт креш дамп.
Имам симнато Дајрект Х и Фрејмворк и Визуал Ц++, до што е можно?

Да ве прашам, користи некој 3DM од замунда?
Ја симнав јас, ама не ми ја пушта воопшто играта, излегува уште на старт креш дамп.
Имам симнато Дајрект Х и Фрејмворк и Визуал Ц++, до што е можно?
Види steam.app да не и го јавува ко вирус и да ти го брише.
најубаво при иснталација исклучи антивирус па потоа стави го во exceptions и steam.app i fm.exe па пробај

Абе ова со фациве може да се среди некако,скоро на ни 1 играч нема фаца да им ебам фацата нивна

Yap, може да им се средат лицата ,барај неколку страни назад , постирав директни линкови со преку 100,000 лица на играчи,тренери итн .... Исто имаш и линк со логоа и називи на лигите ... :)

Yap, може да им се средат лицата ,барај неколку страни назад , постирав директни линкови со преку 100,000 лица на играчи,тренери итн .... Исто имаш и линк со логоа и називи на лигите ... :)

Брат па симнав тоа со фаците 6 гига и го стаив у графикс и ништо исто ми е,незнам што е фрката

Брат па симнав тоа со фаците 6 гига и го стаив у графикс и ништо исто ми е,незнам што е фрката
Не си стаил убаво, не си чекирал убаво според упатства и Кеш Релоад во играта опции коа бираш скин ....

Не си стаил убаво, не си чекирал убаво според упатства и Кеш Релоад во играта опции коа бираш скин ....
Eве сеа го средив со ова кеш кеш зирнав на yt и го средив,нов сум ја сеа па затоа збирам уште информации :)

Другари и мене истово ми го дава симнав директ х и фрејмворк али пак истото ми го дава има ли чаре?
И јас го имав овој проблем у случај ако не сте го средиле, антивирусот ви прави проблем за овој ерор. Инсталирај ја играта со исклучен антивирус, одкога ќе инсталираш ќе влезеш во опции на антивирусот и ќе ги додадеш следните фајлови како на сликата да не ги чепка. Capture.PNG Capture.PNG
Ги препознава како вируси а не се и затоа се појавува тој ерор.

Листав наназад и ненајдов.
Некој начин да се среди проблемот со фејк имињата на играчите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom