Џ
Џонтра Волта
Гостин
Пошто ми дојде преку таквото од ``обично`` играње фудбал менаџер. Она, земи си екипа купувај си играчи, поиграј 2-3 сезони напрај страва тим и гази.
Ми скурчи.
15ката не можам да ја играм,13ката и 14ката ми се тапа.
Си ја играм старата (нај)добра 12ка. Максимум ми е 3 изиграни сезони (со Интер) и ми скурчува, пред тоа сменив може едно 15 клуба макс до полусезона ги играв. Да не праам муабет колку сум ја играл додека беше актуелна пред 3 години.
Што сакам да кажам. Сакам некој предизвик што ќе ме мотивира да играм, да не ми скурчи после 1 сезона.
Пошто обожавам да трошам пари и цело време да праам трансфери прво нешто што ми дојде на памет е ... не смееш да трошиш пари на трансфери. Дозволени се трансфери, позајмици но тие да изнесуваат 0 евра. Значи free agents или бесплатни позајмици.
Ја одбрав Валенсија, имаат стабилен состав за почеток, па ќе видиме.
Прв пат играм со некаков предизвик.
Ставајте и ваши предлози за било какви предизвици.
Ми скурчи.
15ката не можам да ја играм,13ката и 14ката ми се тапа.
Си ја играм старата (нај)добра 12ка. Максимум ми е 3 изиграни сезони (со Интер) и ми скурчува, пред тоа сменив може едно 15 клуба макс до полусезона ги играв. Да не праам муабет колку сум ја играл додека беше актуелна пред 3 години.
Што сакам да кажам. Сакам некој предизвик што ќе ме мотивира да играм, да не ми скурчи после 1 сезона.
Пошто обожавам да трошам пари и цело време да праам трансфери прво нешто што ми дојде на памет е ... не смееш да трошиш пари на трансфери. Дозволени се трансфери, позајмици но тие да изнесуваат 0 евра. Значи free agents или бесплатни позајмици.
Ја одбрав Валенсија, имаат стабилен состав за почеток, па ќе видиме.
Прв пат играм со некаков предизвик.
Ставајте и ваши предлози за било какви предизвици.