Flight Simulator за PC

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Локација
Охрид, Македонија
Се мислев дали да го отворам топиков некаде во подфорумите за Игри или овде.. ама ево овде се одлучив.

Сакав да прашам дали користите/играте некој од постоечките симулатори за авионски летови. Знам дека најдобриот и најоргинален е од Microsoft, Flight Simulator X (FSX), и е тешко да се најде комплетен(сценарија+типови на авиони+аеродроми..итн итн). На торентине го имат, но и таму тешко е да се погоди баш вистинскиот, без проблематични фајлој.. (9GB е за download)

Јас веќе извесен период го користам FlightGear. Нормално, си барат убав RAM и графичка така малце подобра за да немате проблем со читање на текстурите.
Ево линк за download: http://flightgear.mxchange.org/pub/fgfs/Win32/fgsetup-1.0.0.exe
За останатите додатоците барајте на www.flightgear.org

Муабетот ми беше, ако имате некој друг подобар предлог за Flight SIM дајте да видиме шо е како е.. и ако има линк за dl уште подобро.

Microsoft Flight Simulator 2004 , Flanker 2.5 combat flight simulator и уште некои други постари

Се мислев дали да го отворам топиков некаде во подфорумите за Игри или овде.. ама ево овде се одлучив.

Сакав да прашам дали користите/играте некој од постоечките симулатори за авионски летови. Знам дека најдобриот и најоргинален е од Microsoft, Flight Simulator X (FSX), и е тешко да се најде комплетен(сценарија+типови на авиони+аеродроми..итн итн). На торентине го имат, но и таму тешко е да се погоди баш вистинскиот, без проблематични фајлој.. (9GB е за download)

Јас веќе извесен период го користам FlightGear. Нормално, си барат убав RAM и графичка така малце подобра за да немате проблем со читање на текстурите.
Ево линк за download: http://flightgear.mxchange.org/pub/fgfs/Win32/fgsetup-1.0.0.exe
За останатите додатоците барајте на www.flightgear.org

Муабетот ми беше, ако имате некој друг подобар предлог за Flight SIM дајте да видиме шо е како е.. и ако има линк за dl уште подобро.

Јас сум ти манијак за Flight simulator ги користам скоро сите од Microsoft и мислам дека се број еден. Моментално имам FSX оригиниал Deluxe верзија и да ти кажам нема подобра, само покрај добра конфигурација на PC ти треба и солидна опрема како Joystick SAITEK и сл. Инаку колку за информација истата тежи 12 GB.

zdravo i jas sum bolen po letanjevo pa bi te zamolil da mi kazis od kade mozi da se najdi fsx celosna verzija i kolku bi kostala ovde kaj nas

Планираш да ја купиш???
Јас никогаш не сум дал, ниту ќе дадам денар, или било која парична единица, за софтвер...

А од кај може да се најде?
Како што напишаа....можеш да ја најдеш преку некој торент...
Побарај, потрудисе....

zdravo i jas sum bolen po letanjevo pa bi te zamolil da mi kazis od kade mozi da se najdi fsx celosna verzija i kolku bi kostala ovde kaj nas

Јас ја имам во оригинал и тоа Deluxe верзија...Одлична е. Само мислам дека во САД е купена за околу 40-60$, а тука не знам. Само ти треба и добра машина да ја движи ( супер графика има, а мислам дека е тешка околу 12 GB.

Инаку почнав со FS2002, 2004 и сега FSX...со неа сега си ги лечам нервите, ха,ха,ха

...и,има некој линк за симнување на Flight Simulator?

...и,има некој линк за симнување на Flight Simulator?

Сигурно има, ама со каков квалитет ќе биде бог знае ? Дали ќе функционира како што треба ?

едит: ако сакаш со борбени авиони Lock On е добра, IL 2 Sturmovik.

калипсо се е тоа супер само дај линкови братче :D

Jas ja imam Microsoft Flight Simulator X Deluxe na 2 DVD diska. Ja zemav bas pred nekoj den. Koj saka ne mi e problem da mu ja dadam da ja snimi ili da mu ja izrezam ili nekoja trampa.

Еве ви ја Microsoft Flight Simulator X Deluxe на торент, само напрајте си узер на странава и можете без проблем да ја слегнете. Имате таму се пишува колку тежи, што машина бара и сите тие работи.:ojea::music3:
http://arenabg.com/details.php?id=fc34d81c197ad235f0945e2970036bf936a208b2

Jaс имам FSX и некако млитаво ми е ко за почеток... ама се учам.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom