Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Менува ли некој тач на Doogee F5?

Од Али Еспрес ми е земен, во Анхоч не сакаат пошто не е земен кај нив.

Менува ли некој тач на Doogee F5?

Од Али Еспрес ми е земен, во Анхоч не сакаат пошто не е земен кај нив.
Може, ај сликни ми го телефонот и тачот убаво ... да не е лепен на цела површина а ти да си купил само тач ... како и да е сликни или ако си од СК дојди ќе видиме што како на лице место

Ај на ПП пиши ќе средиме работа

Колку што знам, не.

Пробав, и според се, на крај изгледа ќе да е ептен сериозен проблем. Бутлок се заклучува после рестартирање, гуглав и како што разбрав можно е да е проблем со nand. Тешко да се среди...

Ако бутлоадерот се заклучува при ресетирање имаш проблем со eMMC чип. Не се надевај премногу :(

imam iphone 4 i odednas prestana da ne se gleda nisto na ekran a koga me bara nekoj zvoni telefonot ama ne mozam da se javam zatoa sto nisto ne se gleda na ekran sto moze da e problemot i dali se poprava

Цркнат lcd+digitizer.
Се поправа,
Контактирај го Torte Mobile по ПП и се надевам брзо ќе завршите работа.

Sent from my m1 metal using Tapatalk

imam iphone 4 i odednas prestana da ne se gleda nisto na ekran a koga me bara nekoj zvoni telefonot ama ne mozam da se javam zatoa sto nisto ne se gleda na ekran sto moze da e problemot i dali se poprava
Да пробаш да извадиш батеријата и пак да а ставиш[DOUBLEPOST=1461421037][/DOUBLEPOST]
Да пробаш да извадиш батеријата и пак да а ставиш

Задржи Home копче и on/off копче малку подолго па потоа пушти го само home button.
Во најлош случај нов екран.

Колку кошта промена на вакво нешто кај Ајфон 4? Ова мислам дека е плоча за аудио чипови

Колку кошта промена на вакво нешто кај Ајфон 4? Ова мислам дека е плоча за аудио чипови
[/quote]
Ова ти е матична плоча од телефон ... тешко дека ќе најдеш да купиш само плоча
ако сакаш имам iPhone 4 како нов само вифи ретко кога наоѓа мрежи, инаку 3г си тера, нема проблем, телефонот си е неверлок

или ти имаш плоча само да се смени ?

ако сакаш имам iPhone 4 како нов само вифи ретко кога наоѓа мрежи, инаку 3г си тера, нема проблем, телефонот си е неверлок

или ти имаш плоча само да се смени ?[/quote]
Na bratuced mi mu dale Ajfon 4, samo plocava bila rasipana trebala da se smeni, pa zatoa prasuvam dali ima ovde nekoi so menuvaat vakvo nesto i kolku bi cinelo toa?

или ти имаш плоча само да се смени ?
Na bratuced mi mu dale Ajfon 4, samo plocava bila rasipana trebala da se smeni, pa zatoa prasuvam dali ima ovde nekoi so menuvaat vakvo nesto i kolku bi cinelo toa?[/quote]
Плоча ти е рамно на цел телефон

http://www.vip.mk/telefoni/-/gsm-advisor/Samsung/2189389/Galaxy A3 2016/IwlO79AvKRy7#ad-image-0

дали може и колку чини декодирање на овој мобилен ?
друго прашање, дали ако е декодиран има гаранција и по истекот на договорот со провајдерот ? (ВИП не декодира) или се губи гаранцијата ако се декодира ?
Може да се декодира со рутирање + бокс или да се декодира со купување код
со втората варијанта не ја губиш гаранцијата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom