Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Нормална цена е 50е, но нека бара некоја гаранција некој месец, зашто знаат пак да се расипаат...
Го средивме барем сега за сега. Најдов едно видео на јт со рашение за проблемот, го исушивме добро со фен и после тоа го ставивме во замрзнувач, рестартиравме и се оправи.
Неверојатно ама ни успеа. Сега за сега заштедивме пари, барем дел од тие 50 е. :)

Не ми е јасно како може да дојде до тој квар по негово кажување му нема паднато (механички), а ниту во вода. Ми вика дека сам се расипал, чудно ми беше да не е софтверски квар.

Али сепак фала на инфо, секое добро.

Го средивме барем сега за сега. Најдов едно видео на јт со рашение за проблемот, го исушивме добро со фен и после тоа го ставивме во замрзнувач, рестартиравме и се оправи.
Неверојатно ама ни успеа. Сега за сега заштедивме пари, барем дел од тие 50 е. :)

Не ми е јасно како може да дојде до тој квар по негово кажување му нема паднато (механички), а ниту во вода. Ми вика дека сам се расипал, чудно ми беше да не е софтверски квар.

Али сепак фала на инфо, секое добро.

Хаха... ок, само таа „поправка“ колку ќе ти трае дали знаеш?

Сервис на тој телефон не му гине, во скоро време...

Некоја препорака каде можам да декодирам Samsung Galaxy Core Plus? И цена одприлика ако знае некој :)

Дали доколку купам телефон кој е купен и работи само на t-mobile картици, и го декодирам, ќе ја изгубам гаранцијата на истиот?

Дали доколку купам телефон кој е купен и работи само на t-mobile картици, и го декодирам, ќе ја изгубам гаранцијата на истиот?

Зависи кој телефон и како ќе биде декодиран. Дај повеќе информации.

Однесов iphone 4 на декодирање пред месец ипол,и еве уште нее декодиран ,можно е да е до телефонот нешто или не?

На тазе земено бројче од Џабест бара некој Мрежен код и вика SIM Registration failed.

На познаник е бројот незнам дали го има регистрирано со матичен број, име презиме, да не има некој рок од 1 недела или слично па го заклучува бројот операторот?

Декодирање на Сони Икспериа М2? Сега само што го зедов од Т-мобиле, ми треба за на ОНЕ. Известете ме во ПП, ве молам.

Декодирање на Сони Икспериа М2? Сега само што го зедов од Т-мобиле, ми треба за на ОНЕ. Известете ме во ПП, ве молам.
Скапо е за сите нови Xperia модели ... ќе ти пратам секако на ПП цена

На мојот SAMSUNG GALAXY S2 имам Android 4.1.2

И сега имам еден проблем, неможам да ставам Лендскејп позадина, некој по упатен да знае? Помош? :) Ќе му бидам многу благодарен

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom