Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo imam HTC Sensation XL kodiran e na VIP kolku pari od prilika bi me cinelo za da go dekodiram?

во Прилеп за Nokia E 63 е 1200ден кај другар ми.
Додека да го праќа и чека, ќе му се фати поскапо :pos:
А кој ти е пријател од пп? :)

Колку е декодирање за Sony Ericsson Live With Walkman ??? Гледам по интернетиве ептен лесно е...

Ми треба product code за nokia e63 за да ставам српски јазик. Знае ли некој да ми кажи? Фала

Вака иам едно 2-3 мислам дека се постари модели на телефони зш не се разбирам јас многу во телефони дали ке можат да ги откодирам сам ако не мојт кажете шо пари би можело да фатит да ги откодирам
Самсунг E1170
LG KG130

Дечки Аlcatel onetouch 813 кодиран е само со картички од Т-mobile ако можи некако да се откодира...

Имам Нокиа c6 и имам проблем со тач-от , од прво некогаш фаќаше некогаш не , сега скроз ми цркна , дали да го носам на сервис или можно е сам некако да го направам ?

Имам Нокиа c6 и имам проблем со тач-от , од прво некогаш фаќаше некогаш не , сега скроз ми цркна , дали да го носам на сервис или можно е сам некако да го направам ?

Може и сам да го смениш тачот ако се разбираш, ако не немој да мислиш дека "некако" ќе можеш да го поправиш сам :)

Колку пари е промена на скршено стакло на Iphone 4s

Zdravo, imam edno 2, 3 samsunga, i 1no LG site se od ponovo vreme nakaj 2010ta me interesira dali moze da se najde na net free unlock code za mrezata ili tie site idat na box-ovi da ne baram dzabe, pls help

Поздрав,Би сакал да прашам за проблем со Сони Ериксон Елм(J10I2).
Телефонот потполно работи супер,но воопшто не работи ацелерометерот.Кога ке влезам во service menu и го тестирам,секогаш покажува X:0 , Y:0 , Z:0
читав по форуми со апдејт на ОС дека се прави,и сега го има R7CA061 но не се направи.Некаде читав и со вадење батерија и тоа не помогна.Апликациите функционираат како телефонот да нема ацелерометер..Дали некој знае како да го направам ова!? Фала однапред.

Имам Sony Ericsson - Vivaz но не ми се допаѓа тоа што имам Symbian софтвер и немам можност многу од апликациите што испаѓаат да ги користам, сите се компактибилни единствено за андроид и I phone. Ме интересира дали е возможно да инсталирам на овој мобилен андроид софтвер (и ако е возможно, каде можам да го направам тоа и колку ќе чини?).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom