Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Каде точно ке може да ми кажеш ?

Немам симбианец покрај мене, во сетингс, во нетворк таму негде побарај има дали 3г и гсм, само 3г или само гсм

Немам симбианец покрај мене, во сетингс, во нетворк таму негде побарај има дали 3г и гсм, само 3г или само гсм
Има само да наместиш мануал или автоматски да бара мрежа и уште едно Cell info display

Од ONE одма ја прочита кога ја ставив повторно кратичката , од VIP не сака да добие мрежа ..

Здраво на сите,

Дали има опција за да се отклучи HTC Desire S купен од Т-Мобиле за да може да се користи и со друга сим картичка?

Веќе барав нешто по интернет но никаде не можам да најдам кодови за отклучување за Т-Мобиле Македонија.

Благодарам :)

Здраво на сите,

Дали има опција за да се отклучи HTC Desire S купен од Т-Мобиле за да може да се користи и со друга сим картичка?

Веќе барав нешто по интернет но никаде не можам да најдам кодови за отклучување за Т-Мобиле Македонија.

Однеси го на сервис и декодирај го;)

Поз имам мобилен телефон Ght Maestro француска марка донесено ми е од Белгија но софтверот ми се расипа барам сервис никаде неможам да најдам некој инфо ве молам ? да не го носам пак до Белигја

Однеси го на сервис и декодирај го;)
Да тоа стои како опција, али сакав да проверам дали можам нешто сам да направам. Повеќе би сакал сам да го средам него ли да го оставам некаде телефонот со се се внатре што имам. Тоа ми беше муабетот.

Дали некаде можат да се најдат кодови за отклучување за Т-мобиле Македонија. Оти кога го однесов на сервис типот ми кажа дека треба цел телефон да го ресетира па да го врати назад со бек ап и еден куп комплицирани постапки кои мислам дека се непотребни затоа што постои поедноставен начин само што не знам од каде да го најдам правиот код за декодирање. Веќе пробав со еден сајт ама тој код не функционираше затоа што го немаа нашиот мобимак како понудена опција па претпоставувам дека ми го испратиле фабричкиот код, само што нашиве во Т-мобиле изгледа го промениле. :(

nokia x2-01 од америка,па да не стои така да прашам за декодирање колку оди итн. ако може совет благодарам.

Каде точно ке може да ми кажеш ?
Кај мене на Нокиа Е71 во Menu->Tools->Settings->Phone->Network. Тука имаш Dual Mode, UMTS и GSM. Мислам дека ако не користиш мобилен интернет можеш на GSM да одбереш.

Кај мене на Нокиа Е71 во Menu->Tools->Settings->Phone->Network. Тука имаш Dual Mode, UMTS и GSM. Мислам дека ако не користиш мобилен интернет можеш на GSM да одбереш.
Да да видов на н73ката имаше ама на овај н95 немаше за да избериш ..

Здраво ако има некој да ми каже нешто во врска со I Pad V9 пинот е погрешен неколку пати дали постои можност да се ресетира ?

Имам ајфон 3г и наеднаш ми снема вајфај значи си врти тоа тркалцето лоадинг но ништо ....дали пошо го ресетирав или што му врска немам....ај ќе ве молам за помош

Здраво на сите,

Сменети се Factory кодовите, неможе преку unlock код од интернет, само сервис :)

Ме интересира дали може и колку чини да се декодира NOKIA C3 ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom