Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
3 цифрена ќе те чини :) Кликни ми во потпис каде што пишува Алфа Мобил и консултирај се.

Колку чини замена (или поправка) на екран за SE W580i ?

Колку пари е флет за Sony Ericsson Spiro и каде може да се најде во Велес ?

Значи вака,имам Alcatel OT 807 и си купив картичка од ВИП и ми бара пасворд,значи не ми бара ни ПИН ни ПУК код,туку пасворд,е сеа можам ли сам да го најдам тој пасворд или да го однесам да ми го декодираат и колку ќе ме чини тоа?

имам nokia C-5 не влегува во камерата.односно ме врака назад...........помош совет, апдејтував софтвер ама нишо, вратив на фабрички ама работеше само 1 ден сега е исто.....(n)

имам nokia C-5 не влегува во камерата.односно ме врака назад...........помош совет, апдејтував софтвер ама нишо, вратив на фабрички ама работеше само 1 ден сега е исто.....(n)

Хардвер друже, носи го на сервис

Имам нокиа Н95 али не може мрежа да најде телефонот ни на VIP ни на ONE што е проблемот ке може да ми каже некој ? На ONE најде на мануал и кога одам да се намести ми вика не е дозволено .

Имам нокиа Н95 али не може мрежа да најде телефонот ни на VIP ни на ONE што е проблемот ке може да ми каже некој ? На ONE најде на мануал и кога одам да се намести ми вика не е дозволено .

Оди во сетинзите и намести на гсм онли, ако не добива тогаш сервис има проблем нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom