Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Прочитав дека за нокиа 6300 за security code е 200 ден.каде мозам да те најдам засто не ми прима др сим картици освен мојата.ако мозес да ми казес тоцна локација и работно време.позз

Тоа не е секјурити туку сим лок, значи работи само на одреден оператор ... за цена ќе ти каже бошко

Тоа не е секјурити туку сим лок, значи работи само на одреден оператор ... за цена ќе ти каже бошко

Ne,moze da primi dr sim kartici od dr operatori.Fintata e vo toa so mi bara lozinka (security code) koga ke stavam dr broj,dr sim kartica.i ako moze da mi pises kade da ve baram

Ako bara security code - 200 denari, tocno.
no ako bara restricted code e nekolku pati poskapo :) cena po pp.

a za lokacija i info - citas vo mojot poptis so zeleni alfa mobil? - aj klik tamu

здраво ме интересира зосто не мозе да се направи update na nokia 5230 имам усб Nokia Software Updater програма од нокија и Nokia Ovi Suite и се работам по упаство некаква помош.
nokia 5230 (RM-588) firmware version
curent 12.0.089
update 20.0.005 и не сака во што грешам
Благодарам однапред

пробај прво форматирај го телефонот, изресетирај го - скоро на сите вака им поминало.
доколку неќе - побарај на гугл со нсс како да смениш продукт код, смени луксембург и среќно апдејтување.

па не баш, јас сум од сапива кога идеш накај нлбтутнска банка/рамстор после раскрсницата десно едно 10тина метри од хонда салонот за мотори.

- чудна работа, на оваа локација сум 6 години, фирмава постои повеќе од 14години и пак некои ново отворени фирми околу мене се субјект за ориентирање :) ххх

па не баш, јас сум од сапива кога идеш накај нлбтутнска банка/рамстор после раскрсницата десно едно 10тина метри од хонда салонот за мотори.

- чудна работа, на оваа локација сум 6 години, фирмава постои повеќе од 14години и пак некои ново отворени фирми околу мене се субјект за ориентирање :) ххх

па изгледа си слаб со маркетинг... а спаива направи бум со кинески телефони на кои дава 12 месеци гаранција.. затоа е познат во моментов... али фино е да те знае човек кај си... како и да е, ти помогнам валку во маркетингот еве баш сега со овие неколку поста... намерно или не, моја работа...

Земав vip и сеа ми бара network code зашто бев на t-mobile за да можам да работам на мобилниот со таа картичка.Како иде тоа декодирање???

Земав vip и сеа ми бара network code зашто бев на t-mobile за да можам да работам на мобилниот со таа картичка.Како иде тоа декодирање???

Декодирањето е различно за сите телефони ... различни цени начини време и сл.

каков телефон имаш?

Декодира некој iPhone 4 донесен од Америка? Да може да се користи во Македонија, и цена не би било лошо.
Фала.

може некој мене да ми објасни зошто кога му префрлам некоја тема или некоја програма во тел. nokia n70 ми напише ''security error unable to install'' pls :zid:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom