Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас не ја гледам логиката да ти донесат ај фоун и да го користиш само како ај под, доколку не го издекодираш...Зашто толку скапо бе?????Да ми донесат од САД Ајфоун ке ме кошта 1000 илјади и уште 7000 за декодирање????Не ја глеам логиката тука.....
Aj дај сликичка од телефонот...Дали некој декодира телефони од марката Virgin купен во USA и колку би била цената?
јас не ја гледам логиката да ти донесат ај фоун и да го користиш само како ај под, доколку не го издекодираш...
Хах....не го мислеф тоа злонамерно него зашто е толку скапо...соодносот со цената не ми чини....
кхм... а што ќе кажеш на ова:јас не ја гледам логиката да ти донесат ај фоун и да го користиш само како ај под, доколку не го издекодираш...
Хах....не го мислеф тоа злонамерно него зашто е толку скапо...соодносот со цената не ми чини....
не ми ја отвара страната.За декодирање на овој телефон, http://www.radioshack.com/product/i...gin+mobile&kw=virgin+mobile&parentPage=search понуда?